Muhtemelen Dreams of Desire isimli oyunu arıyorsunuz.Dostum eğer bulduysan banada söyler misin?
Sanırım bu evet model benziyor. Sen sen nesin sen kralsın Eğer bu modeli bulsam 3D sahneler walpaper yapıp hepinize paylaşırım ahaha hangi modeli kullanıyolar acaba bulmak gerekMuhtemelen Dreams of Desire isimli oyunu arıyorsunuz.
Evet daha oyunun az sürümü olduğu için kısa sürüyor. Ama bu süre güncellendikçe artacaktır.Oyun kaç saat sürüyor acaba? Kısa bir oyun gibi görünüyor dosya büyüklüğüne bakınca.
What a legend, Summertime Saga, Sex note, Hero sex academia, Grim reaper ve onun yeni oyunu Aren't Grim Reapers supposed to be scary? oyunları 2d ve türkçedir.Sitedeki 2d olup türkçe olan oyunlar neler
Dün indirdim ve bugün bitirdim kısaydı ama yinede fena bir oyun değildi. Daha kötülerini görmüşlüğüm var.Evet daha oyunun az sürümü olduğu için kısa sürüyor. Ama bu süre güncellendikçe artacaktır.
Daha Türkçesi gelmedi. Elimizden geldiğince kısa sürede çevirip güncellemeye çalışıyoruz.Dün indirdim ve bugün bitirdim kısaydı ama yinede fena bir oyun değildi. Daha kötülerini görmüşlüğüm var.
Sürüm olarak yapımcı mı çıkarmadı yoksa türkçe falan mı olmadı?
Teşekkür ederimWhat a legend, Summertime Saga, Sex note, Hero sex academia, Grim reaper ve onun yeni oyunu Aren't Grim Reapers supposed to be scary? oyunları 2d ve türkçedir.
Rica ederim.Teşekkür ederim
İngilizce sürümü güncellendi ama Türkçesi için net bir tarih yok. Elimizden geldiğince kısa sürede çevirip güncellemeye çalışıyoruz.Şunun devamı gelsin
Türkçesini güncellediğimizde en güncel sürümüyle birlikte yayınlanacak.0.33,0.34,0.35,0.36,0.37,0.38,0.39,0.4 sürümleri var
Yeni sürümlerin hepsini çevirip yayınlayacağız.0.33,0.34,0.35,0.36,0.37,0.38,0.39,0.4 sürümleri var
Çeviriler hakkında bilgi veremiyoruz. Duyuruları takip edebilirsiniz.oyunu türkçeye çevirmeye başladınız mı?
çevrilmeye başlanmadıysa ben bugün çevirmeye başlayım , bitince size gönderirim çevrilmiş dosyaları diyecektim.Çeviriler hakkında bilgi veremiyoruz. Duyuruları takip edebilirsiniz.