MRainb0w
Yetkili
Rica ederim.Teşekkürler
Rica ederim.Teşekkürler
Burada linkleri nasıl geçebileceğinize dair video var. İzleyip geçebilirsiniz.Hicbir oyunda indirme yapamiyorum. Aylink bi turlu oyun indirme sayfasina yonlendirmiyo. Megadan indirmeye calisiyorum ama olmuyor. Bugune kadar 100lerce oyun indirmisimdir ama ilk defa boyle oluyor
En kısa sürede yeni sürümü çevirilip sitemizde paylaşılır.4. Bölüme nereden ulaşabilirim?
Görev yöneticisinden .turbo uzantılı her şeyi kapatıp tekrardan deneyiniz.Bu hatanın çözümü nedir nasıl yapabilirim ?
Oyun hala güncelleme almaya devam ediyor.Her şey güzel ilerliyordu 4. Bölümde oyun bitti devam yokmu bunun
Çıkan oyunlar IOS desteklemiyor maalesef.Hocam neden iOS için yok ?
Yapımcı yayınladığı zaman bizde en kısa zamanda güncelleriz.devamı ne zaman gelir tahminen
4. bölümmüş kontrol ettim nerden bulabilirim admin3. bölüm nerden indire bilirim link sıfırdan başlamak istemiyorum
Bölüm 4 henüz yayınlanmadı şuan oyunun son sürümü bu.4. bölümmüş kontrol ettim nerden bulabilirim admin
Discord sunucumuza katılarak oyun önerisi alabilirsiniz.İş üzerindeyken çıkan sesler muhteşem ya başka böyle seslere sahip oyun önerisi olan var mı?
Oyun güncelliğinde forumun ana sayfasından veya discord sunucumuzda duyuru atılıyor.Devamı geldiğinde geri dönüş yaparmisiniz