reklamları geçmeyi biliyorum ancak file host a gidecek link sayfa görüntülenemiyor diyorazrailkenan Aşağıdaki adımları uygularsanız, indirme bağlantısına sorunsuz ulaşabilirsiniz.
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
düzelmişreklamları geçmeyi biliyorum ancak file host a gidecek link sayfa görüntülenemiyor diyor
Yapımcı, Şubat ayının sonlarına doğru yayınlayacağını açıklamış.yeni bölüm ne zaman gelir?
Yapımcı yeni bölümünü yayınladı, bizde Şubat Erişim Ayında yeni sürümüne güncelleyeceğiz.güncellenmiş hali mi bu
Hangi alternatif indirme sitesini deniyorsunuz?Mobilde uygulamayı indirmeye çalışınca dosya silinemedi yazıyor ve dosya bulunamadı diyip indirmiyor çözümünü bilen var mi
Yapımcı güncelleme çıkartırsa bizde elimizden geldiğince en hızlı şekilde Türkçe güncellemesini yayınlamaya özen gösteriyoruz.Gerçekten beklediğim bir oyun umarım yeni sürümü hızlı gelir
Cloud kullanıyordum normalde ordan hata verince megafan denedim ordan da aynı hatayı verdi gdrive da giremedimHangi alternatif indirme sitesini deniyorsunuz?
Sorun internetinizden veya cihazınızdan dolayı kaynaklanıyor. Sağlıklı bir bağlantınız olduğuna emin olun veya telefonunuzda antivirüs programı varsa kapalı olduğuna emin olun.Cloud kullanıyordum normalde ordan hata verince megafan denedim ordan da aynı hatayı verdi gdrive da giremedim
Nasıl bir hata alıyorsunuz?bazı sahneler de hatalar veriyor normalmi
sahne oynatılamıyor bulunamadı türden bir hataNasıl bir hata alıyorsunuz?
Yazılımcımıza bildirildi. En kısa sürede geri dönüş sağlayacağım.sahne oynatılamıyor bulunamadı türden bir hata
TeşekkürlerYazılımcımıza bildirildi. En kısa sürede geri dönüş sağlayacağım.