Deliverance Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Deliverance Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyundaki en kötü sonu bulmayı başardım sanırım. yine de güzel bir deneyimdi. ntr seviyorsanız muhtemelen en iyi ntr içeriği bu oyundadır.

benim son:
finalde büyücü kız ağacı yok etmeyi başaramadı, ben de şeytan karıyı yok etmeyi başaramadım, beni kuyuya attı ve hatunların hepsini esir yaptı.

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
oyundaki en kötü sonu bulmayı başardım sanırım. yine de güzel bir deneyimdi. ntr seviyorsanız muhtemelen en iyi ntr içeriği bu oyundadır.

benim son:
finalde büyücü kız ağacı yok etmeyi başaramadı, ben de şeytan karıyı yok etmeyi başaramadım, beni kuyuya attı ve hatunların hepsini esir yaptı.
Aynen oyundaki en kötü sonu bulmuşsunuz :)

cenarius

cenarius

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sa, beyler oyun bende hata veriyor... İnternet bağlantım yokmuş ama 100 Gigabyte çalışıyor... Ne yapmam lazım?

Z

zubizaretta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
merhaba az önce delicerance indirdim beta aşamasında diye bildirim geliyor güncelle dediğimde siteye atıyor yani tekrar indirmemi istiyor ama ben zaten 10 dk önce indirdim (cloud ile) hayır dediğimde ise hata oluştu diyor önceden oynuyordum sonra silmiştim dc den yardım bölümüne de yazdım bilen birisi yardım edebilir mi

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 14
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
merhaba az önce delicerance indirdim beta aşamasında diye bildirim geliyor güncelle dediğimde siteye atıyor yani tekrar indirmemi istiyor ama ben zaten 10 dk önce indirdim (cloud ile) hayır dediğimde ise hata oluştu diyor önceden oynuyordum sonra silmiştim dc den yardım bölümüne de yazdım bilen birisi yardım edebilir mi
Gelen soruyu kapatıp oyuna devam ediniz.

F

fkehsp27

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mı

E

enesgungor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aynı sorun bendede var hatayı geç dediğimde giriş ekranına geri atıyor

symy

symy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sürüm beta aşamasında güncellemek ister misiniz diyor. evet dediğimde buraya gönderiyor ama güncelleme ile ilgili dosya bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?

A

Aslan123321

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
beta aşamasında güncelleyin diye hata alıyorum.

asdqwe

asdqwe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Onu kapatıp devam ediniz.
Hayır a basınca hata ekranı geliyor geri yada yoksa seçenekleri çıkıyor yoksay diyince bu sefer internetiniz yok tekrar deneyin yada oyunu kapat seçenekleri çıkıyor tekrar dene seçeneğini tıklayınca olay örgüleri en başa dönüyo aynı şeyler tekrar ediyor. Geri dön diyince de internet sorununu vermiyo ama aynı şeyler tekrar ediyor.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Hayır a basınca hata ekranı geliyor geri yada yoksa seçenekleri çıkıyor yoksay diyince bu sefer internetiniz yok tekrar deneyin yada oyunu kapat seçenekleri çıkıyor tekrar dene seçeneğini tıklayınca olay örgüleri en başa dönüyo aynı şeyler tekrar ediyor. Geri dön diyince de internet sorununu vermiyo ama aynı şeyler tekrar ediyor.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.

S

sevgicicegi222

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun açılmıyor. Hata veriyor. Yoksay dediğimde de bu sefer internet bağlantısı yok diyor. Bu ikinci oyun aynı hatayı alıyorum.

Knk

Knk

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyuna fix atmanız lazım internet bağlantısı yok ve beta aşamasındadır hatası alıyoruz

Üst Alt