Phoenix
Editör
Hayır Yönetimde bulunan bir Çevirmen.Biraz konu dışı ama bu sürekli bahsedilen ''kel'' kim buraların patronu o galiba?
Birkaç oyunda daha gördüm esprisini ''Mackenzie'' mi acaba?
Hayır Yönetimde bulunan bir Çevirmen.Biraz konu dışı ama bu sürekli bahsedilen ''kel'' kim buraların patronu o galiba?
Birkaç oyunda daha gördüm esprisini ''Mackenzie'' mi acaba?
Aynen oyundaki en kötü sonu bulmuşsunuzoyundaki en kötü sonu bulmayı başardım sanırım. yine de güzel bir deneyimdi. ntr seviyorsanız muhtemelen en iyi ntr içeriği bu oyundadır.
benim son:
finalde büyücü kız ağacı yok etmeyi başaramadı, ben de şeytan karıyı yok etmeyi başaramadım, beni kuyuya attı ve hatunların hepsini esir yaptı.
İnternet ayarlarınıza girip '' Güvenli İnternet '' kapalıysa onu kapatıp tekrar dener misiniz?Sa, beyler oyun bende hata veriyor... İnternet bağlantım yokmuş ama 100 Gigabyte çalışıyor... Ne yapmam lazım?
Hatayı bildirdim. Yakın zamanda düzeltilecektir.bu hatayı alıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 14342
Gelen soruyu kapatıp oyuna devam ediniz.merhaba az önce delicerance indirdim beta aşamasında diye bildirim geliyor güncelle dediğimde siteye atıyor yani tekrar indirmemi istiyor ama ben zaten 10 dk önce indirdim (cloud ile) hayır dediğimde ise hata oluştu diyor önceden oynuyordum sonra silmiştim dc den yardım bölümüne de yazdım bilen birisi yardım edebilir mi
Aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mımerhaba az önce delicerance indirdim beta aşamasında diye bildirim geliyor güncelle dediğimde siteye atıyor yani tekrar indirmemi istiyor ama ben zaten 10 dk önce indirdim (cloud ile) hayır dediğimde ise hata oluştu diyor önceden oynuyordum sonra silmiştim dc den yardım bölümüne de yazdım bilen birisi yardım edebilir mi
Yanlış bilmiyorsam oyuna başladığınızda gelen ekrana geç demeniz gerekiyor.Aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mı
Onu kapatıp devam ediniz.beta aşamasında güncelleyin diye hata alıyorum.
sürüm beta aşamasında güncellemek ister misiniz diyor. evet dediğimde buraya gönderiyor ama güncelleme ile ilgili dosya bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
Hayır a basınca hata ekranı geliyor geri yada yoksa seçenekleri çıkıyor yoksay diyince bu sefer internetiniz yok tekrar deneyin yada oyunu kapat seçenekleri çıkıyor tekrar dene seçeneğini tıklayınca olay örgüleri en başa dönüyo aynı şeyler tekrar ediyor. Geri dön diyince de internet sorununu vermiyo ama aynı şeyler tekrar ediyor.Onu kapatıp devam ediniz.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Hayır a basınca hata ekranı geliyor geri yada yoksa seçenekleri çıkıyor yoksay diyince bu sefer internetiniz yok tekrar deneyin yada oyunu kapat seçenekleri çıkıyor tekrar dene seçeneğini tıklayınca olay örgüleri en başa dönüyo aynı şeyler tekrar ediyor. Geri dön diyince de internet sorununu vermiyo ama aynı şeyler tekrar ediyor.
Oyun açılmıyor. Hata veriyor. Yoksay dediğimde de bu sefer internet bağlantısı yok diyor. Bu ikinci oyun aynı hatayı alıyorum.
Düzeltilecek.Oyuna fix atmanız lazım internet bağlantısı yok ve beta aşamasındadır hatası alıyoruz