MRainb0w
Yetkili
.aoc ve .exe Uzantılı dosyalar aynı klasörde mi?the application has encountered an error sistem belirtilen dosyayı bulamıyor 0x8000700002) hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
.aoc ve .exe Uzantılı dosyalar aynı klasörde mi?the application has encountered an error sistem belirtilen dosyayı bulamıyor 0x8000700002) hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
aynı sorun malesef bendede oldu nasıl çözdünüzBişey soracam Sanguis Regis ile olan kuyu sahnesinden sonra başka sahneye geçmiyo sürekli aynı sahne tekrarlıyo. Herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi?
Bug olmuş olabilir.aynı sorun malesef bendede oldu nasıl çözdünüz
Bug olmuş olabilir.
nasıl çözebilirim sorunuBug olmuş olabilir.
Eski bir kayıt dosyanız varsa oraya dönüp tekrar deneyebilirsiniz.nasıl çözebilirim sorunu
Farklı seçenekler denemen lazım, oyunda birden fazla rota ve son var ama bazıları döngüye girip sahneyi tekrar edebiliyor.Senguis regisle kuyu başındaki sahnede takıldı oyun.Tekrar yapıp duruyor.Nasıl çözebilirim bu problemi?
Oyunu paketlemek için kullanılan dosya lisanssız olduğundan virüs olarak görüyor. Bu daha önce de defalarca söylenmişti ama görmemiş olabilirsin diye tekrar edeyim dedim. Anti virüsü ve Defender'ı kapatıp '.aoc' ve '.exe' dosyalarını aynı klasörün içine atıp çalıştır.Oyunun "launcher" kısmını indirirken truva atı mevcut şeklinde uyarı aldım.
Ben bunu bir yerden hatırlıyorum ama neyseOyunu paketlemek için kullanılan dosya lisanssız olduğundan virüs olarak görüyor. Bu daha önce de defalarca söylenmişti ama görmemiş olabilirsin diye tekrar edeyim dedim. Anti virüsü ve Defender'ı kapatıp '.aoc' ve '.exe' dosyalarını aynı klasörün içine atıp çalıştır.
Bazen kopyala yapıştır gereklidirBen bunu bir yerden hatırlıyorum ama neyse
Ay.link reklamlarını nasıl geçebileceğinizi anlatan konuyu aşağıya bıraktım.İndirme linkine ulaşamıyorum bir türlü reklamlar sonsuzluğa ilerliyor.
Var.oyun içinde walkthrough var mı ?