M
mons
Kayıtlı Üye
aynı sorun bende de varGüncelleme geldi güncellemek ister misiniz diyor evet dersen oyundan çıkıp buraya gönderiyor bir şey değişmiyor hayır dersen oyundaki açılış ekranı bile gelmeden hata veriyor yardımcı olur musunuz?
aynı sorun bende de varGüncelleme geldi güncellemek ister misiniz diyor evet dersen oyundan çıkıp buraya gönderiyor bir şey değişmiyor hayır dersen oyundaki açılış ekranı bile gelmeden hata veriyor yardımcı olur musunuz?
Karışıklık Olmaması Adına Kendi Yorumum Üzerinden Bildireceğim. Alınan Sorunda Oyunun Betada Olduğu Yazıyor, Sanırım Oyunun Betadaki Halinin Linki Verilmiş. Oyunu Deneyimlemek İsteyen Bir Çok Kullanıcı Var, Vakit Bulduğunuzda Kontrol Ederseniz Seviniriz.Hayır'a Basınca Hata Ekranı Geliyor, Ne Yazık ki Oyuna Devam Edilmiyor. İletir misiniz Lütfen ?
güncelleme var diyor güncelle diyorum ana sayfaya yönlendiriyor ama güncelleme yok
Hatayı ne zaman düzeltebilirsiniz
Bilgisayarda giriş sorunu yaşayabilirsiniz ancak mobildeyseniz böyle bir sorun olmaması lazım, güncelleme ekranında geç dedikten sonra giriş yapabilmeniz lazım.Oyun hata veriyor
Reddedebilirsin ama reddetmek için rotayı değiştirmen gerekiyordu sanırım.oyunu sevdim ntr sorunum yok ama 7-9da wife swap yapıyorlar bunun olmamasının imkanı yok mu yada var ben seçimlerim yüzünden mi bunu gördüm .
Uyarıyı atlayarak oynayabilirsin Android üzerinden, Windows için girişte sorun yaşanabilir ancak Android'de sağlıklı şekilde oynanabiliyor.güncelleme hatası alıyorum bu sayfaya atıyor ilgilenirmisiniz lütfen