Lunael
Yetkili
Oyundaki NTR tercihe bağlıdır.Oyunda sanırım ntr varmış henüz bitirmedim ama iyi bir hikaye güzel karakterler ve animasyonlara sahip. Oynanır tavsiye ederim.
Oyundaki NTR tercihe bağlıdır.Oyunda sanırım ntr varmış henüz bitirmedim ama iyi bir hikaye güzel karakterler ve animasyonlara sahip. Oynanır tavsiye ederim.
Aradığın oyun Twists of My Life olabilir mi?Bir oyun vardı çok önceden oynadım karakterin annesi ve babası yurt dışına gidiyordu karakterde bi kadında kalmaya gidiyordu 2 kız vardı oyun okul da hemen bitiyordu o oyunun adı neydi veya tamamlandı mı bilen varımdır merak içindeyim
Evet, oyunda NTR mevcut.Oyunda sanırım ntr varmış henüz bitirmedim ama iyi bir hikaye güzel karakterler ve animasyonlara sahip. Oynanır tavsiye ederim.
İngilizce mi, Türkçe mi veya yapay zeka mı?Bir oyun vardı çok önceden oynadım karakterin annesi ve babası yurt dışına gidiyordu karakterde bi kadında kalmaya gidiyordu 2 kız vardı oyun okul da hemen bitiyordu o oyunun adı neydi veya tamamlandı mı bilen varımdır merak içindeyim
"Stay true stay you" oyunun adı.İngilizce mi, Türkçe mi veya yapay zeka mı?
Buga girmiş olabilir, eski bie kaydınıza dönüp tekrar deneyin.Bişey soracam Sanguis Regis ile olan kuyu sahnesinden sonra başka sahneye geçmiyo sürekli aynı sahne tekrarlıyo. Herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi?
Oyunlar bazen bugda kalabiliyor. Eski kayıt dosyanıza dönüp tekrardan deneyiniz.Bişey soracam Sanguis Regis ile olan kuyu sahnesinden sonra başka sahneye geçmiyo sürekli aynı sahne tekrarlıyo. Herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi?
Denedim bikaç kez ama olmuyoOyunlar bazen bugda kalabiliyor. Eski kayıt dosyanıza dönüp tekrardan deneyiniz.
Denedim bikaç kez ama olmuyoBuga girmiş olabilir, eski bie kaydınıza dönüp tekrar deneyin.
Hala olmuyorsa baştan başlamaktan başka çareniz yok gibi duruyor.Denedim bikaç kez ama olmuyo
Hata yoksa baştan başlamanız lazım veya kaldığınız yerin kayıt dosyasını bulabilmek için discord sunucumuza katılıp kayıt dosyaları kanalına bakabilirsiniz.Denedim bikaç kez ama olmuyo
Hayir baktım o değilAradığın oyun Twists of My Life olabilir mi?
Türkçe oyundu kısa sürdü demo gibi biseydi okulda bi cocukla kavga edip bitiyordu iki kız ile aynı evde kalıyordu aynı okula gidiyorlardıİngilizce mi, Türkçe mi veya yapay zeka mı?
Stay True, Stay You buldum oyunu teşekkürler.İngilizce mi, Türkçe mi veya yapay zeka mı?
Rica ederim iyi oyunlar.Stay True, Stay You buldum oyunu teşekkürler.
Dediğin oyun stay true stay you. Zaten bulmuşsun iyi oyunlar.Türkçe oyundu kısa sürdü demo gibi biseydi okulda bi cocukla kavga edip bitiyordu iki kız ile aynı evde kalıyordu aynı okula gidiyorlardı