Final yazıyor oyunun yanında knkaYeni bolum gelicekmi yoksa
hayırOyun açık dünya mı ?
Hayır, değil.Oyun açık dünya mı ?
Oyun final verdi.Yeni bolum gelicekmi yoksa
Hayıra basıp oyuna devam edin güncellemenize gerek yok.oyun hata veriyor maalesef. oyun betada güncellemek istiyormusunz yazıyor evet deyince buraya yönlendiriyor. yok hayır dersen sorun oluştu yazıyor. yoksay falan hiçbir işe yaramıyor
Hayır'a Basınca Hata Ekranı Geliyor, Ne Yazık ki Oyuna Devam Edilmiyor. İletir misiniz Lütfen ?Hayıra basıp oyuna devam edin güncellemenize gerek yok.
Hayıra basıp oyuna devam edin güncellemenize gerek yok.
O zaman maalesef yapabileceğiniz birşey yok oyunun tekrar güncellenmesini beklemeniz gerekiyor.hayıra tıklayınca güncelleme yapmadan devam et tıklayıncada olmuyor hata veriyor meşhur giriş hatası maalesef
İlettim ama dediğim gibi login sorunundan kaynaklandığından şuan yapabileceğimiz birşey yok pc oyunları için bir çözüm arayışındayız.Hayır'a Basınca Hata Ekranı Geliyor, Ne Yazık ki Oyuna Devam Edilmiyor. İletir misiniz Lütfen ?
bende aynı hatayı alıyorum hayır desem de ekran hata veriyorİlettim ama dediğim gibi login sorunundan kaynaklandığından şuan yapabileceğimiz birşey yok pc oyunları için bir çözüm arayışındayız.
Tekrar deneyiniz.Aylink.co çalışmıyor lütfen bir çözüm bulun
çalışıyor mu şuan hemen indireyim ? 2 gün önce de denedim olmadı çünküTekrar deneyiniz.
Şu an aylinklerde bir problem olmaması lazım.çalışıyor mu şuan hemen indireyim ? 2 gün önce de denedim olmadı çünkü
Ayıp olmassa bi zahmetDüzeltilecek.
özür dilerim ben yanlış yazdım linklerde sorun yok oyunu indirince güncelleme yapmak istermisinz diye soruyor evet diyorsun buraya atıyor hayır diyorsun hata ekranı geliyor aslında bunu söylediğimi sandımŞu an aylinklerde bir problem olmaması lazım.