Hiç sorma, bu kadar şanslı olsak keşkeböyle bir kadın her erkeğe nasip olmaz bize hiç olmaz haha
Oyunun final sürümü Türkçeye çevrildi ve betaya girdi.oyun neden tekrar ücretli oldu. güncelleme felan mı geldi ?
Eğer yeni indirdiyseniz bu ekranı görmezden gelerek oyunu oynayabilirsiniz.oyunu indirdim sabah ama güncelle diyor anlamadım
eee hayır diyorum ama kaldım yerden devam ediyorum ama baştan alıyor devam etmiyor yaniEğer yeni indirdiyseniz bu ekranı görmezden gelerek oyunu oynayabilirsiniz.
burdan birisni tıkılıyorum ama gene buraya geliyorum hep aynısı oluyor önceden atmıştım ama gene aynısı oluyor anlamadımEğer yeni indirdiyseniz bu ekranı görmezden gelerek oyunu oynayabilirsiniz.
Kayıt dosyanızda hata olabilir.burdan birisni tıkılıyorum ama gene buraya geliyorum hep aynısı oluyor önceden atmıştım ama gene aynısı oluyor anlamadım
Geçen sürüme ek olarak yeni final sonu ve sonları getirdi yapımcı.Oyun hikayesel olarak bitmişti geçen sürümde zaten. Bu sürümün olayı ne ?
oyunun görsellerinde ana karakterin gözü kırmızı, karakterde bişiler mi var ?
Bu yorumu gördükten sonra sildim bu saatten sonra boynuzlanamamAna adamın kadınlarının başka adamlarla cinsel ilişkiye girip aldatması gibi bir şey.
Oyunda seçenek olarak verilmiş siz seçmez ve görmeseniz o sahneleri.
Seçmeyip görmeseniz bile arka planda oyundaki eşiniz sizi patronuyla aldatıyor.
Oyunda NTR tamamen tercihe bağlıdır isterseniz görmek veya seçmek zorunda değilsiniz.Bu yorumu gördükten sonra sildim bu saatten sonra boynuzlanamam
Kusura bakmayın bir önceki yorumu görünce baya bi soğudum oyundan ama sizin dediğinize göre ntryi seçmezsek hiçbir şekilde olmuyor değil mi teyit etmek amacıyla soruyorumOyunda NTR tamamen tercihe bağlıdır isterseniz görmek veya seçmek zorunda değilsiniz.