hasan6231
Kayıtlı Üye
Misal bunlar gibi galeride ev sahibi ve oda arkadaşı dışı heOyun son sürüm yani final vermiş halidir. Oyunun etiketlerine bakıp anlayabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Misal bunlar gibi galeride ev sahibi ve oda arkadaşı dışı heOyun son sürüm yani final vermiş halidir. Oyunun etiketlerine bakıp anlayabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler cevap verdiğiniz içinhasan6231 Modaretör arkadaşımın dediği gibi oyunun yapımcısı yarı final verilip bırakıldı yapımcı tekrardan ele alıp yaparsa güncelleriz.
Türkçe olarak yok ama internette İngilizce rehberi olabilir.Oyun yardım rehberi varmı
O zaman oyunun anlamı neOrası kasten yapıldı, bir hata değil yani. Uygunsuz içerikleri kapatmak için öyle bir şey uyguladık.
İçerikte yasaklı bir şey varsa sansür uygulanıyor.O zaman oyunun anlamı ne
Oyunumuzda bir problem yoktur. İndirip oynayabilirsiniz.Oyun final vermiş burdan oynamaya başlasam olurmu
Oyunun kendisinde ses bulunmuyor.Ben mobilden oynuyorum
Oyunun ayarlarında ses full telefonumda da sesi fulledim ama hiç ses gelmiyor
Uygunsuz ve yasal olmayan içerik barındırdığı için bazı görseller kaldırıldı, bizim yaptığımız bir şey yani.Bu oyunu oynadım güzel bir oyun sadece birşey var hatamı değilmi tam emin değilim bakarsanız sevinirim
Park sahnesi varya oraya gidib saklambaç (ek olarak kaydırakdan kayan çocuklar var) oynadığı falan karakterin o oynama sahneleri bende görsenmiyor siyah ekran veriyordu ilaç falan vere biliyordum tabi ki ama sahne görünmüyordu
Herkes demi böyle bilmiyorum.
Aşağıya bıraktığım konudan nasıl geçileceğine bakabilirsin.Aylink nasıl geçiliyor ağa ya
• Linke tıklayın.Aylink nasıl geçiliyor ağa ya
Discord sunucumuza katılarak öneri alabilirsiniz.bu tarza başka (türkçe - yabanci farketmez) oyun var mı ?