TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Oyunun konularına bakabilirsin demin baktım oyun da NTR varmış.Ntr ve animasyon var mı? Ntr sevmediğim için soruyorum
Oyunun konularına bakabilirsin demin baktım oyun da NTR varmış.Ntr ve animasyon var mı? Ntr sevmediğim için soruyorum
Animasyon pek yok ama var.Ntr ve animasyon var mı? Ntr sevmediğim için soruyorum
Yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatırsanız size yardım etme şansımız o kadar artar. Oyuna girerken mi atıyor? Oyun esnasındayken mi atıyor? Bilgilerinizi girdikten sonra mı atıyor? Lütfen daha detaylı anlatın.Android oyundan atıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Oyuna başladıktan sonra atıyor direktYaşadığınız sorunu daha detaylı anlatırsanız size yardım etme şansımız o kadar artar. Oyuna girerken mi atıyor? Oyun esnasındayken mi atıyor? Bilgilerinizi girdikten sonra mı atıyor? Lütfen daha detaylı anlatın.
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Oyuna başladıktan sonra atıyor direkt
Ne dediysen yaptım isim yazarken atıyor direktData/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Android sürümünzden kaynaklı bir problem olabilir mi?Ne dediysen yaptım isim yazarken atıyor direkt
Android 12 sürümü kullanıyorumAndroid sürümünzden kaynaklı bir problem olabilir mi?
Bu oyun da hata alan bir çok arkadaşımız oldu oyundan kaynaklı da olabilir.Android 12 sürümü kullanıyorum
Tam olarak bilgim yok maalesef. Daha detaylı bilgi almak için Discord sunucumuza katılabilirsiniz ama üstte belirtilen gibi çoğu kişi hatayla karşılaşıyor.Android 12 sürümü kullanıyorum
reis pek yok ne anlamda tam olarak? yani her sahnede var ama ayrıntısız ve kısa süreli mi yoksa bazı sahnelerde hiç anımasyon yok bazılarında var şeklinde mi?Animasyon pek yok ama var.
Yapımcı keyfine göre animasyon koymuş oyunda çok fazla animasyon bulunmamakta ve evet dediğiniz gibi bazı sahnelerde hiç yok bazı yerlerde gereksiz animasyonlar var oynayınca ne demek istediğimi anlarsınız.reis pek yok ne anlamda tam olarak? yani her sahnede var ama ayrıntısız ve kısa süreli mi yoksa bazı sahnelerde hiç anımasyon yok bazılarında var şeklinde mi?
animasyon kırmızı çizgim maalesef yoksa oynamaya da gerek yokYapımcı keyfine göre animasyon koymuş oyunda çok fazla animasyon bulunmamakta ve evet dediğiniz gibi bazı sahnelerde hiç yok bazı yerlerde gereksiz animasyonlar var oynayınca ne demek istediğimi anlarsınız.
Yasal olmayan ve suç teşkil edebilecek bir şey olduğu için ekran kapatılıyor.Parka gittiğimizde ekran siyah oluyor yazilar gözüküyor
Televizyondan haberleri izleyin.Haber odasında ilk aşamayı tamamladım ancak ikinci aşamaya geçemiyorum ne yapmalıyım?
İzledim ama hala bir şey değişmedi. Haber odasına gittiğimde başka bir yere git diyor.Televizyondan haberleri izleyin.