MRainb0w
Yetkili
Oyun bugda kalmış olabilir mi? Kaldığınız yere yakın bir kayıt dosyanız varsa ona dönüp deneyebilirsiniz.İzledim ama hala bir şey değişmedi. Haber odasına gittiğimde başka bir yere git diyor.
Oyun bugda kalmış olabilir mi? Kaldığınız yere yakın bir kayıt dosyanız varsa ona dönüp deneyebilirsiniz.İzledim ama hala bir şey değişmedi. Haber odasına gittiğimde başka bir yere git diyor.
Stüdyoya sahneye veya seçim için konuşma yerine gidin belki orada görev vardır.İzledim ama hala bir şey değişmedi. Haber odasına gittiğimde başka bir yere git diyor.
Pazartesi sabahları okulun spor salonuna git.okuldaki seviye yükseltemiyorum öğrencilerin nasıl yapılıyor
Seçim konuşmasını nerede yapıyoruz?Stüdyoya sahneye veya seçim için konuşma yerine gidin belki orada görev vardır.
TV stüdyosunda.Seçim konuşmasını nerede yapıyoruz?
bazı sahnelerde varmış ama sahnelerin çoğunda yokmuş. yok denecek kadar azmış yaniAnimasyon var mı oyunda etiketlerde göremedim
Bunun için bir çözüm üretmiş bulunmaktayız ve çıkacak olan oyunlardan itibaren bu sorunuda ortadan kaldıracağız.Oppo telefonlarda bu ve daha birçok oyundan atıyor bunun çözümünü bilen birisi var mı acaba? Oynamak istiyorum ama olmuyor. Oyunun açılması ile daha ad yazamadan atması bir oluyor.
Nasıl bir çözüm? Oyun gayet çalışır vaziyette.Corruption oyunu için çözüm üretebildiniz mi? Bu oyun gerçekten dikkatimi çekti.
Oppo telefonlardan atma sorunu için bir çözümden bahsediyorum. Ben reno 5 Lite Android 12.1 kullanıcısıyım ve daha isim yazmadan oyun atıyor.Nasıl bir çözüm? Oyun gayet çalışır vaziyette.
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlenenlerine bakabilirsiniz orada android 13 hatasının çözümleri var belki sizde de işe yarar.Oppo telefonlardan atma sorunu için bir çözümden bahsediyorum. Ben reno 5 Lite Android 12.1 kullanıcısıyım ve daha isim yazmadan oyun atıyor.
O RenPy oyun motorundan kaynaklı bir problem maalesef. Güncelleme gelmesi lazım.Oppo telefonlardan atma sorunu için bir çözümden bahsediyorum. Ben reno 5 Lite Android 12.1 kullanıcısıyım ve daha isim yazmadan oyun atıyor.
Discordda bulunan çözümleride denedim olmadı zaten. Üreticisine soktumun telefonu güzelim oyunlar gidiyor.O RenPy oyun motorundan kaynaklı bir problem maalesef. Güncelleme gelmesi lazım.
O zaman maalesef bir çözümü yok güncelleme ile yeni oyunlar da giderildi ama bu hatalar.Discordda bulunan çözümleride denedim olmadı zaten. Üreticisine soktumun telefonu güzelim oyunlar gidiyor.
O zaman maalesef bir çözümü yok. Güncelleme ile yeni oyunlar da giderildi ama bu hatalar.
Oyun son sürüm yani final vermiş halidir. Oyunun etiketlerine bakıp anlayabilirsiniz.Bu oyunun hangi versiyonu acaba final yazıyo ama bazı yerlerde gelecek güncellemelerde gelice yazıyo