MRainb0w
Yetkili
Telefondan mı oynuyorsunuz yoksa bilgisayar mı?Oyundan atıyor atmaması için ne yapmalıyım.
Telefondan mı oynuyorsunuz yoksa bilgisayar mı?Oyundan atıyor atmaması için ne yapmalıyım.
Hemen giriş yapınca mı atıyor yoksa oyunun ortaların da mı?Telefondan oynuyorum
İsim kısmında atıyor oyundanHemen giriş yapınca mı atıyor yoksa oyunun ortaların da mı?
Discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanalına yazın oradan rahatlıkla yardımcı olabiliriz.En başında atıyor oyundan
DeğilAndroid olarak indiremiyorum sürekli farklı siteye atıyor link sıkintılı mı.
bende de böyle bi sorun vardı evin internetini kapatıp telefonun internetiyle indirmeyi denedim ve oldu. bi çeşit güvenlik muhabbeti olabilir farklı bi internetten dene.Android olarak indiremiyorum sürekli farklı siteye atıyor link sıkintılı mı.
Aşağıya bıraktığım linkteki konuyu okuyup videoyu izledikten sonra tekrar dene.Android olarak indiremiyorum sürekli farklı siteye atıyor link sıkintılı mı.
AOC-AdultOyunCeviri gibi şeyleri denediniz mi?para hilesi şifresi nerde yazıyor
Nasıl bir hata alıyorsunuz?bilgisayar rar hata veriyor 2 kere indirdim rar açamıyorum
Yazılımcımıza bildiriyorum.Telefonda isim yerinde atıyor müziği kapatırken oyundan atıyor