MRainb0w
Yetkili
Orayı geçiniz.Final sürümünü indirmeme rağmen gelecek güncellemeleri bekle diyen yerler var bende mi sıkıntı var?
Orayı geçiniz.Final sürümünü indirmeme rağmen gelecek güncellemeleri bekle diyen yerler var bende mi sıkıntı var?
Oyunu oynamadığım için tamamen tahmini konuşabilirim ancak bazı oyunlarda optimizasyon problemleri olabiliyor maalesef, cihazından kaynaklı da olabilir, yapacak çok da bir şey yok.Merhaba dostlar oyun bende takılıyor bir sonraki sahneye geçmesi uzun zaman alıyor böyle olunca çok sıkıcı keyifsiz oluyor bunu nasıl düzeltebilirim ve başka yaşayan var mı bu sorunu oyunu birkaç sefer tekrar indirip kurdum hep aynı maalesef bir yol yordam gösterin üstatlar
Merhaba belki oynadığınız oyunlardan olabilir diye yazıyorum aynı sorunu MilfsOfSunville-Season-1-pc ve Rick and Morty Another Way Home r3.6 - Adult Oyun Çeviri bunda da yaşıyorum en son olanlarOyunu oynamadığım için tamamen tahmini konuşabilirim ancak bazı oyunlarda optimizasyon problemleri olabiliyor maalesef, cihazından kaynaklı da olabilir, yapacak çok da bir şey yok.
Bra, apk'ları 4 e katlanmış kağıt parçası gibi düşün yani 5 değilde sana minimum 8-12 arası yer lazımmerhaba android sürümünü indirdim telefonda 5 gb boş alan olmasına rağmen yükleye bastığım da uygulama yüklenemedi hatası veriyo
Oyunlarımızın dosyaları çevirilerin güvenliği adına gömülü ve kilitli, bu sebeple anti virüs programlarında riskli gözükmesi çok normal.virüs totalde exe versiyonu trojan gösteriyor
toplu iksir seçenegi var ondan satın alıp pazartesi onu kullanacaksınArkadaşlar corruption oyununda okulu yozlaştıramıyorum(sabahları salona giriyorum müdür konuşma yapıyor bitiyor öğlen zamanlarında da voleybol oynuyorlar) ve TV istasyonunda video için iş ilanı verdim ama bir şey olmadı ayrıca bilgisayardaki şifreyi bilen yardımcı olursa çok güzel olur