zaten sadece pc den giriyorum hocam oyunu da ilk defa indirdim diğer oyunlara giriş yaptığım için mi oluyorYalnızca birer telefon ve bilgisayardan giriş yapmana izin var, bu izin verilen cihaz sınırını aştığın zaman tek sefer mahsus sıfırlanabiliyor. Cihazlarını hesabından kaldırtmak istiyorsan Discord üzerinden yönetime yazabilirsin.
Bilgisayarına format attıysan sistem iki farklı bilgisayardan giriliyor gibi görebilir. Bu durumu aşmak için Discord üzerinden yönetimdeki Mackenzie veya MattMurdock ile iletişime geçebilirsin. Hesabındaki cihazları sıfırlayacaklar.zaten sadece pc den giriyorum hocam oyunu da ilk defa indirdim diğer oyunlara giriş yaptığım için mi oluyor
bır sex oyununda ekran kapattıracak kadar ne yapmış olabılırler merak ettım sahsenOrası kasten yapıldı, bir hata değil yani. Uygunsuz içerikleri kapatmak için öyle bir şey uyguladık.
Yasal olmayan ve suç teşkil edebilecek bir şey olduğu için ekran kapatılıyor. Merak etmemen daha iyibır sex oyununda ekran kapattıracak kadar ne yapmış olabılırler merak ettım sahsen
Benimde reno 5 lite android 12 sürümüne güncellediğimden beri çoğu yeni* çıkan oyundan atıyor oynanmıyor.Selamlar bu oyun hakkında;
Daha önce yabancı bir siteden ingilizce oynadım daha sonra yeni bir telefona geçtim ve tekrar oyunu yükleyip oynamak istediğimde oyunun ilk 5 saniyesinde attı. Telefonum Reno 5 lite Android 12.1 yardımcı olabilir misiniz? Eğer sorun çözülürse türkçesini satın alıp oynayacağım.
Oppo telefonlarında böyle bir sıkıntı var maalesef android 12 olduktandan sonra sistem hatası veriyor bu da cihazdan kaynaklı oluyorBenimde reno 5 lite android 12 sürümüne güncellediğimden beri çoğu yeni* çıkan oyundan atıyor oynanmıyor.
HAHDJHAJDHJKD fazla merak ıyı degıldır gercekten yasadısıysa uzak duralım yaYasal olmayan ve suç teşkil edebilecek bir şey olduğu için ekran kapatılıyor. Merak etmemen daha iyi
pazartesi gunu okula gıdıp kursude gaz ıksırı kullanman lazım ogretmenlerıde mudurun odasında toplantı ayarlayarak gaz ıksırıyle yapıyorsun pazartesi gunu olmayabılır haftanın bır gunu sabahokuldaki öğrencileri nasıl yozlaştıra bilirim bilen var mı