Oyunu zipten çıkardığından, oyunun uygulaması ile '.aoc' uzantılı oyun dosyasının aynı klasörün içinde olduğundan ve oyunun '.aoc' uzantılı dosyasının çıkan bu hatadaki dosya adıyla aynı ada sahip olduğundan emin ol. Eğer Cloud üzerinden indirdiysen Türkçe harfleri bozarak dosya adını değiştirebiliyor site.Ekli dosyayı görüntüle 15116
betadaki bu son sürümü indirdim fakat neden böyle bir uyarı alıyorum oyunu açamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
clouad dan indirdim ne yapmam gerekiyor yani ve bu oyunun bnede 1.13 olan önceki sürümüde yüklüydü save dosyalarım da duruyorOyunu zipten çıkardığından, oyunun uygulaması ile '.aoc' uzantılı oyun dosyasının aynı klasörün içinde olduğundan ve oyunun '.aoc' uzantılı dosyasının çıkan bu hatadaki dosya adıyla aynı ada sahip olduğundan emin ol. Eğer Cloud üzerinden indirdiysen Türkçe harfleri bozarak dosya adını değiştirebiliyor site.
Ne yapman gerektiğini zaten yazdım ama bir daha yazayım, oyunun '.aoc' uzantılı dosyasının, çıkan bu hatadaki dosya adıyla aynı ada sahip olduğundan emin ol.clouad dan indirdim ne yapmam gerekiyor yani ve bu oyunun bnede 1.13 olan önceki sürümüde yüklüydü save dosyalarım da duruyor
Şu anda çevrilmemiş bölümü yok. Normalde on üçüncü bölümde final yapmasını bekliyorduk ancak yapmayı planladığı on üçüncü bölümü ikiye bölüp bir bölüm de ekstradan yazarak toplam on beş bölüme tamamlıyor yapımcı, yani eğer bir değişiklik olmazsa sonraki sürüm final olacak.city of brokenin çevrilmeyen kaç bölümü kaldı 14 bölüm çevrildiyse bu oyunu çok merak ediyorum finali olmadan da oynamak koyuyor açıkcası yapımcısının final yapmış diğer oyununu çok sevmiştim bu da eminim çok güzeldir
ne zaman betadan çıkcak ?Şu anda çevrilmemiş bölümü yok. Normalde on üçüncü bölümde final yapmasını bekliyorduk ancak yapmayı planladığı on üçüncü bölümü ikiye bölüp bir bölüm de ekstradan yazarak toplam on beş bölüme tamamlıyor yapımcı, yani eğer bir değişiklik olmazsa sonraki sürüm final olacak.
Net bir tarih söylemiyoruz bu konuda, her hafta sonu mağazaya bakabilirsin. Eğer paket satıştan kaldırılmışsa bil ki birkaç gün içinde oyun herkese açılacak.ne zaman betadan çıkcak ?
Bir süredir durum böyle zaten, betalara katılım belli bir sayıya ulaşmadan çıkartılmıyor betadan.2 ayı geçmiş betaya gireli normalde 1 ay kadar dururdu oyunlar betada. Bu niye kaldı bu kadar?
Oynayarak görmen daha iyi olur, on üçüncü bölümü oynamadıysan spoiler yersin.14. bölüm tam olarak nereden itibaren başlıyor oynamayalı uzun zaman oldu
Böyle bir şey yok, zipin içerisinden çıkardığın uygulama ve oyun dosyası hariç sadece kayıt dosyalarıyla giriş sistemine yazdığın bilgilerinin olduğu bir 'AOC' klasörü oluşuyor bilgisayarına. Harici olarak hiçbir program veya dosya inmiyor ya da kurulmuyor.Yamalarınız iyi hoşta virüs programlarıyla çok çakışıyorlar ve fazla dağınık bir şekilde bilgisayarda dosyalar kuruyorlar. Şuna bir çözüm getirseydiniz çok daha iyi olacaktı.
Bir bölümü ikiye böldü kısaca kendine zaman kazandırdı hastayım ayağına yattı bir ara yapımcıbu 14. bölüm banamı çok kısa geldi yoksa harbiden bu kadar kısamıydı ?
vay çakal vay bende diyorum bu bölümde hiçbişey olmadan bitti diyeBir bölümü ikiye böldü kısaca kendine zaman kazandırdı hastayım ayağına yattı bir ara yapımcı