Tamamdır teşekkür ederim bilgi içinAliveli34 oppo telefonlarında optimizasyon sıkıntıları var tek bu oyun dışında büyük ihtimalle diğer oyunlarda da sıkıntı çıkıyordur herhalde
Çözümüne geleceksek var ise pc den oynaman veya donanımı güçlü olan bir tabletten
Ya da oppo dışında android bir telefon
Yer yok qalıba telefondaBöyle bi hata verdi yardımcı olur musunuz?
Discord sunucumuza katılarak #oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Arkadaşlar beyle tipde bi oyun önerirmisiniz bana
Görsel roman tarzında ilerliyorOyunda NTR, Cuckold, Sandbox ya da point & click unsuru var mı yoksa seçimlere dayanan dizi tadında oyun mu ?
Maalesef net bir tarih yok.Bölüm 14 çevirisi ne zaman gelir
Gelecek ama ne zaman geleceğini bilemeyiz.bölüm 14 gelsin
Seçimlere dayanan bir oyun ve NTR yok.Oyunda NTR, Cuckold, Sandbox ya da point & click unsuru var mı yoksa seçimlere dayanan dizi tadında oyun mu ?
Şu an son sürüme güncellendiği için eski sürümü indiremez veya oynayamazsın. Beta üyeliğin veya destekçi paketin olmadığı sürece oyunun herkese açılmasını beklemen gerek.hocam oyunu indiremiyorum destekçi veya beta üyelik diyor önceden böğle değildi indirmiştim sonra bilgisayarım bozuldu format atmak zorunda kaldım format atmadan öncede oyunun save dosyasını almıştım sizden ricam indirme linkini verebilirmisiniz kaldığım yerden devam edeyim bitireyim