kennyR
Çevirmen
Eksik indirmişsin, aynı linkten oyunun uygulamasını da indirmen gerekiyor.Bu oyunları kendimiz mi rar haline getireceğiz aoc uzantılı bir şey indiriyor hiç bir programla açılmıyor
Eksik indirmişsin, aynı linkten oyunun uygulamasını da indirmen gerekiyor.Bu oyunları kendimiz mi rar haline getireceğiz aoc uzantılı bir şey indiriyor hiç bir programla açılmıyor
Clauddan indirirken ordaki 2 dosyayıda indirmen lazım sonrasında o 2 dosyanın aynı klasöre koyup .exe'i çalıştırman lazımarkadaşlar bu oyunları pc ye nasıl kuruyoruz clouddan ındırdım fakat expoler dosyayı indiriyor 13 gb lik onada tıkalyınca tekrar expolerde ındırme baslattı ?
Böyle bir şey yok, zipin içerisinden çıkardığın uygulama ve oyun dosyası hariç sadece kayıt dosyalarıyla giriş sistemine yazdığın bilgilerinin olduğu bir 'AOC' klasörü oluşuyor bilgisayarına. Harici olarak hiçbir program veya dosya inmiyor ya da kurulmuyor.
Yazılımcımızın yeni denediği bir sistem var bazı yeni çıkan oyunlarda, sadece o oyunlarda ekstra olarak çeviri dosyasını da indirmek gerekiyor ama oyunu kapattığında o çeviri dosyası kendi siliniyor zaten.
güzel knk oynaHikayesi nasıl tavsiye eder misiniz?
yapımcının ne yapacağını bilmemekle beraber ben 2024 yılının yazına kadar zaman veriyorum ama bence boşver oyna geçarkadaşlar bu oyunun final bölümü ne zaman çıkar badik gibi 1 sene bekleteceklerse oynamayı düşünebilirim ama 5-6 ayda gelecekse final sürümünü bekleyeyim diyorum.
Final olduktan sonra oynamak istiyorsan beklemeni tavsiye ederim. Sonraki bölüm, yani final bölümü çıktığı gibi çevirisine başlayacağız.arkadaşlar bu oyunun final bölümü ne zaman çıkar badik gibi 1 sene bekleteceklerse oynamayı düşünebilirim ama 5-6 ayda gelecekse final sürümünü bekleyeyim diyorum.
oyunu yukledim eksiksiz yükledim böyle hata veriyorArkadaslar merhaba oyunu clouddan ındırdım exe ve expoler dosyasını aynı klasöre attım fakat böyle bir hata veriyor neyden kaynaklı ?
Arkadaslar merhaba oyunu clouddan ındırdım exe ve expoler dosyasını aynı klasöre attım fakat böyle bir hata veriyor neyden kaynaklı ?
Oyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş. Dosyanın adıyla hatada çıkan ad bire bir aynı olmalı.oyun açılş
oyunu yukledim eksiksiz yükledim böyle hata veriyor