City of Broken Dreamers Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe City of Broken Dreamers Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 14
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
vay sonunda bitti demek bare witnessden sonra bununda final sürümünü bekleyeceğim artık bu oyunun hiç sürümünü oynamamıştım iyi oldu endingleri görerek bitirmek .

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Uzun zamandır oynadığım en uzun soluklu oyunlardan bir tanesi oldu, gerçekten her dakikasını büyük bir keyifle oynadım. Yapımcımız PhillyGames'in ikinci oyunu, belki onu Depraved Awakening adlı dedektiflik oyunu ile hatırlarsınız. Açıkçası oyunumuzun hikâyesi gerçekten çok başarılı, hikâyede geçen her bir satırı yavaş yavaş okuyorsunuz ve her daim bir sonraki olayın ne olacağını merak ediyorsunuz, bu dediğim unsur sizi hikâyenin içine çok iyi bir şekilde çekiyor. Sürekli değişen mekanlar; yeni karakterler, yeni yeni olayların durmadan devam etmesi, hikâyeyi çok canlı tutmuş. Yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi oluyor, seçimlerin yanında bu seçimlere bağlı olarak da karakterlere ait puanlar topluyorsunuz, bu da hangi karakterin yolundan gideceğinizi gösteriyor. Oyundaki çoğu şeye ulaşmanız zor değil ancak ulaşılması zor olan yollar da bulunuyor.

Özellikle oyun size kendini çok iyi bir şekilde sunuyor. Oyunun mekanları, o mekanların tasarımları ve mekanların içerisindeki olayları izlemek ya da bu olayların içinde bulunmak size büyük bir keyif veriyor. Oyundaki çoğu şeyi adım adım açıyorsunuz, bazı olayları ya da özel terimleri anlamlandırmak için ajandanızı okuyorsunuz, burada yazılan iki üç satır bile hikâyeye renk katıyor. Özellikle ana karakterin bir nevi paralı bir asker olması, bu tip bir evrende hikâyeyi daha da çekici kılıyor.

Oyundaki karakterlerin her biri gerçekten çok güzel olmuş. Her bir karakterin ayrı bir kişiliği var, oyunda bu karakterlerle iletişim kurmaktan da ayrı bir keyif alıyorsunuz, öyle boş boş duvara konuşur gibi hissetmiyorsunuz. Ayrıca burada birden çok ana karakter var, bu kadar karakter içinde siz bazı zamanlarda yan karakter gibi kalıyorsunuz :D Karakterlerin içi gerçekten dolu dolu yazılmış, her birinin hayata bakış açısı çok farklı, her biri olaylara farklı farklı tepkiler veriyor. Bu gerçekten çok hoşuma giden bir unsur oldu. Oyunu oynarken bir an olsun karakterlere ait diyalogları geçmedim, çünkü bunu denerseniz önemli bazı şeyleri kaçırmanız bile mümkün oluyor.

Bütün bunların haricinde oyunun mekan dizaynları muazzam olmuş, bu kadar detaylı mekanların olması ve bunların gerçekten fazlaca oyunda bulunması, benim için aslında oyuna ne kadar uğraşıldığının bir göstergesiydi. Özellikle karakterlerin her biri görsel anlamda muazzam olmuş, karakterlerin her birini inanılmaz derecede beğendim, içlerinden bir tanesine bile kötü diyemem, kötü dersem dilim taş olsun :D Oyundaki animasyonlar oyunun geliştirme süreciyle beraber gelişmiş, animasyonlar çoğu yerde biraz yavaş kalıyor ancak şunu unutmayın bu oyunun görselliği o kadar güçlü ki bunu umursamıyorsunuz. Görsel anlamda bu oyundan tatmin olmama şansınız yok.

Yapımcı oyuna o kadar uğraşmış ki çoğu sahne için ayrı ayrı müzikler derlemiş. Şunu diyebilirim ki bu müzikler sizi çoğu sahnede ayrı bir havaya sokuyor, yapımcının müzik seçimlerini öveceğimi düşünmezdim ancak oyuna girince ne demek istediğimi anlayacaksınız. Her bir detayı çok güzel bir şekilde işlemiş, yapımcının bu kadar detaycı olması oyun zevkinizi de çok arttırıyor.

Tek hayıflanacağım konu ise oyunun sonlarının çok kısa olmasaydı, bu kadar ince eleyip sık dokuyan birisi biraz daha uzun sonlar yapmalıydı. Sonlar sizi tatmin etmeyecek diye demiyorum ancak ben oyundaki sonların biraz daha uzun ve detaylı olmasını isterdim. Oyunda görebileceğiniz 6 tane son bulunuyor, her karaktere ait bir son görmeniz mümkün değil ve bu bir harem oyunu değil, çoklu sahneler görmeniz mümkün ancak oyunda göreceğiniz iki son hariç tek eşli olmak zorundasınız. Ayrıca çoklu sonları görmenin de bir bedeli oluyor ve bu sonları açmanın biraz zor olduğunu söyleyebilirim.

Oynanış süresinin ne kadar olduğunu ölçemediğim nadir oyunlardan birisi oldu. Tahminimce sindire sindire oynarsanız 2 gününüzü alır. Ben oynarken gerçekten büyük bir keyif ile oynadım, evet bazı mantık hataları canınızı kesinlikle sıkacak, bazı şeyleri hikâyesel anlamda beğenmemeniz de mümkün, bana da çok fazla yerde mantıksız gelen şeyler oldu, bunlar benim için kesinlikle oyunun bütünlüğüne zarar vermedi. Sırf bunun için de bu kadar uğraşılmış oyunu çok da fazla eleştirmem mümkün değil, iki üç şey için bu oyunu eleştirine kadar daha ne oyunlar var :D

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Final ne zaman çıkar?
Oyun ne zaman güncelleme alacak
Elinize emeğinize sağlık final hayırlısıyla ne zaman çıkar?
goat oğlu goat oyun final vermiş ama siteye türkçesinin gelmesi aylar alır herhalde daha genesis order bile gelmedi
Oyunun çevirisi bana ait olduğundan net konuşabiliyorum. Oyunun final sürümünün gelmesi öyle düşündüğünüz gibi aylar ya da haftalar sürmeyecek, emin olabilirsiniz. En kısa zamanda çevirisini bitirip çıkartacağız. :)

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Uzun zamandır oynadığım en uzun soluklu oyunlardan bir tanesi oldu, gerçekten her dakikasını büyük bir keyifle oynadım. Yapımcımız PhillyGames'in ikinci oyunu, belki onu Depraved Awakening adlı dedektiflik oyunu ile hatırlarsınız. Açıkçası oyunumuzun hikâyesi gerçekten çok başarılı, hikâyede geçen her bir satırı yavaş yavaş okuyorsunuz ve her daim bir sonraki olayın ne olacağını merak ediyorsunuz, bu dediğim unsur sizi hikâyenin içine çok iyi bir şekilde çekiyor. Sürekli değişen mekanlar; yeni karakterler, yeni yeni olayların durmadan devam etmesi, hikâyeyi çok canlı tutmuş. Yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi oluyor, seçimlerin yanında bu seçimlere bağlı olarak da karakterlere ait puanlar topluyorsunuz, bu da hangi karakterin yolundan gideceğinizi gösteriyor. Oyundaki çoğu şeye ulaşmanız zor değil ancak ulaşılması zor olan yollar da bulunuyor.

Özellikle oyun size kendini çok iyi bir şekilde sunuyor. Oyunun mekanları, o mekanların tasarımları ve mekanların içerisindeki olayları izlemek ya da bu olayların içinde bulunmak size büyük bir keyif veriyor. Oyundaki çoğu şeyi adım adım açıyorsunuz, bazı olayları ya da özel terimleri anlamlandırmak için ajandanızı okuyorsunuz, burada yazılan iki üç satır bile hikâyeye renk katıyor. Özellikle ana karakterin bir nevi paralı bir asker olması, bu tip bir evrende hikâyeyi daha da çekici kılıyor.

Oyundaki karakterlerin her biri gerçekten çok güzel olmuş. Her bir karakterin ayrı bir kişiliği var, oyunda bu karakterlerle iletişim kurmaktan da ayrı bir keyif alıyorsunuz, öyle boş boş duvara konuşur gibi hissetmiyorsunuz. Ayrıca burada birden çok ana karakter var, bu kadar karakter içinde siz bazı zamanlarda yan karakter gibi kalıyorsunuz :D Karakterlerin içi gerçekten dolu dolu yazılmış, her birinin hayata bakış açısı çok farklı, her biri olaylara farklı farklı tepkiler veriyor. Bu gerçekten çok hoşuma giden bir unsur oldu. Oyunu oynarken bir an olsun karakterlere ait diyalogları geçmedim, çünkü bunu denerseniz önemli bazı şeyleri kaçırmanız bile mümkün oluyor.

Bütün bunların haricinde oyunun mekan dizaynları muazzam olmuş, bu kadar detaylı mekanların olması ve bunların gerçekten fazlaca oyunda bulunması, benim için aslında oyuna ne kadar uğraşıldığının bir göstergesiydi. Özellikle karakterlerin her biri görsel anlamda muazzam olmuş, karakterlerin her birini inanılmaz derecede beğendim, içlerinden bir tanesine bile kötü diyemem, kötü dersem dilim taş olsun :D Oyundaki animasyonlar oyunun geliştirme süreciyle beraber gelişmiş, animasyonlar çoğu yerde biraz yavaş kalıyor ancak şunu unutmayın bu oyunun görselliği o kadar güçlü ki bunu umursamıyorsunuz. Görsel anlamda bu oyundan tatmin olmama şansınız yok.

Yapımcı oyuna o kadar uğraşmış ki çoğu sahne için ayrı ayrı müzikler derlemiş. Şunu diyebilirim ki bu müzikler sizi çoğu sahnede ayrı bir havaya sokuyor, yapımcının müzik seçimlerini öveceğimi düşünmezdim ancak oyuna girince ne demek istediğimi anlayacaksınız. Her bir detayı çok güzel bir şekilde işlemiş, yapımcının bu kadar detaycı olması oyun zevkinizi de çok arttırıyor.

Tek hayıflanacağım konu ise oyunun sonlarının çok kısa olmasaydı, bu kadar ince eleyip sık dokuyan birisi biraz daha uzun sonlar yapmalıydı. Sonlar sizi tatmin etmeyecek diye demiyorum ancak ben oyundaki sonların biraz daha uzun ve detaylı olmasını isterdim. Oyunda görebileceğiniz 6 tane son bulunuyor, her karaktere ait bir son görmeniz mümkün değil ve bu bir harem oyunu değil, çoklu sahneler görmeniz mümkün ancak oyunda göreceğiniz iki son hariç tek eşli olmak zorundasınız. Ayrıca çoklu sonları görmenin de bir bedeli oluyor ve bu sonları açmanın biraz zor olduğunu söyleyebilirim.

Oynanış süresinin ne kadar olduğunu ölçemediğim nadir oyunlardan birisi oldu. Tahminimce sindire sindire oynarsanız 2 gününüzü alır. Ben oynarken gerçekten büyük bir keyif ile oynadım, evet bazı mantık hataları canınızı kesinlikle sıkacak, bazı şeyleri hikâyesel anlamda beğenmemeniz de mümkün, bana da çok fazla yerde mantıksız gelen şeyler oldu, bunlar benim için kesinlikle oyunun bütünlüğüne zarar vermedi. Sırf bunun için de bu kadar uğraşılmış oyunu çok da fazla eleştirmem mümkün değil, iki üç şey için bu oyunu eleştirine kadar daha ne oyunlar var :D
hocam sa spoiler olacak ama oyunun başındayım ve her olabilecek kızları +18 yapmak oyundaki sonları etkiliyor mu mesela birini yapman başka birinle olan sonu etkisiz kılıyor mu oyundaki bütün sonları alarak oynuyorum bazı sonları almak zor demişsiniz o yüzden sorayım dedim.

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
hocam sa spoiler olacak ama oyunun başındayım ve her olabilecek kızları +18 yapmak oyundaki sonları etkiliyor mu mesela birini yapman başka birinle olan sonu etkisiz kılıyor mu oyundaki bütün sonları alarak oynuyorum bazı sonları almak zor demişsiniz o yüzden sorayım dedim.
Oynamayanlar açmasın, spoiler!
Aslında hangi karakter ile devam edeceğinizi oyunun 10'uncu bölümünde karar veriyorsunuz, bu kısma kadar her karakterlerle ilişki kasabilirsiniz ancak bazı yerlerde yol ayrımı oluyor, bu dediğim unsur da bazı karakterlerden çok puan bazı karakterlerden az puan almanıza sebebiyet veriyor. Zor olan sonlar aslında bir nevi ''evil'' yani kötü bir karakter olarak oynamanız gerekenler sonlar. Zaten dediğim gibi diğer sonları almak çok kolay, örneğin bölüm 10'a geldiniz; bir karaktere dediniz ki ben bundan sonra yolumu seninle yürüyeceğim, eğer bunu demezseniz diğer karaktere yöneliyorsunuz ve o karakterin yolu kapanıyor.

Sonları almak zor değil, sadece evil sonları almanız biraz zorlu olabilir, çünkü orada belli kriterler var, bu kriterler işte falanca bölümde şunu yapma, falanca bölümde şu karakterlerle puanların şu kadar olsun gibi. Oyundaki mod bu konuda size pek de yardımcı olmuyor, bundan dolayı bu sonları elde etmek için İngilizce global forumlara bakmanız daha iyi olur, olur da oyunu oynayıp bu sonları elde edemezsiniz. Tabii hiç uğraşmayıp mod ile bu sahneleri açabiliyorsunuz, orası size kalmış durumda :D

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oynamayanlar açmasın, spoiler!
Aslında hangi karakter ile devam edeceğinizi oyunun 10'uncu bölümünde karar veriyorsunuz, bu kısma kadar her karakterlerle ilişki kasabilirsiniz ancak bazı yerlerde yol ayrımı oluyor, bu dediğim unsur da bazı karakterlerden çok puan bazı karakterlerden az puan almanıza sebebiyet veriyor. Zor olan sonlar aslında bir nevi ''evil'' yani kötü bir karakter olarak oynamanız gerekenler sonlar. Zaten dediğim gibi diğer sonları almak çok kolay, örneğin bölüm 10'a geldiniz; bir karaktere dediniz ki ben bundan sonra yolumu seninle yürüyeceğim, eğer bunu demezseniz diğer karaktere yöneliyorsunuz ve o karakterin yolu kapanıyor.

Sonları almak zor değil, sadece evil sonları almanız biraz zorlu olabilir, çünkü orada belli kriterler var, bu kriterler işte falanca bölümde şunu yapma, falanca bölümde şu karakterlerle puanların şu kadar olsun gibi. Oyundaki mod bu konuda size pek de yardımcı olmuyor, bundan dolayı bu sonları elde etmek için İngilizce global forumlara bakmanız daha iyi olur, olur da oyunu oynayıp bu sonları elde edemezsiniz. Tabii hiç uğraşmayıp mod ile bu sahneleri açabiliyorsunuz, orası size kalmış durumda :D
çok teşekkürler hocam .

peki bir sorum daha var .ben başka bir yerden türkçe olarak indirdim.ama sorun şu ki 5,6 kaydetmeden sonra save renpy hatası veriyor böyle bir hata daha önce hiç başıma gelmemişti .genelde yoksay deyince geçiyordu sıkıntı olmuyordu ama bu sefer save almıyor bu tarz oyunlarda da save alamamak tamamen sıkıntı .bir fikriniz varmıdır charahcter dediği için tunahan adıyla açtığım saveyi boşverip orjinal adlarını kullandım yinede aynı hata devam ediyor.
I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:
File "renpy/common/00action_file.rpy", line 397, in __call__
renpy.save(fn, extra_info=save_name)
Exception: To be persisted, <Character: u'[pf]'> must support equality comparison.

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Full traceback:
File "renpy/common/_layout/screen_load_save.rpym", line 35, in script
$ ui.interact()
File "renpy/ast.py", line 1138, in execute
renpy.python.py_exec_bytecode(self.code.bytecode, self.hide, store=self.store)
File "renpy/python.py", line 1122, in py_exec_bytecode
exec(bytecode, globals, locals)
File "renpy/common/_layout/screen_load_save.rpym", line 35, in <module>
$ ui.interact()
File "renpy/ui.py", line 299, in interact
rv = renpy.game.interface.interact(roll_forward=roll_forward, **kwargs)
File "renpy/display/core.py", line 3582, in interact
repeat, rv = self.interact_core(preloads=preloads, trans_pause=trans_pause, pause=pause, pause_start=pause_start, pause_modal=pause_modal, **kwargs) # type: ignore
File "renpy/display/core.py", line 4543, in interact_core
rv = root_widget.event(ev, x, y, 0)
File "renpy/display/layout.py", line 1179, in event
rv = i.event(ev, x - xo, y - yo, cst)
File "renpy/display/transition.py", line 53, in event
return self.new_widget.event(ev, x, y, st) # E1101
File "renpy/display/screen.py", line 770, in event
rv = self.child.event(ev, x, y, st)
File "renpy/display/layout.py", line 1403, in event
rv = super(Window, self).event(ev, x, y, st)
File "renpy/display/layout.py", line 281, in event
rv = d.event(ev, x - xo, y - yo, st)
File "renpy/display/behavior.py", line 1142, in event
return handle_click(self.clicked)
File "renpy/display/behavior.py", line 1075, in handle_click
rv = run(action)
File "renpy/display/behavior.py", line 379, in run
return action(*args, **kwargs)
File "renpy/loadsave.py", line 401, in save
renpy.persistent.update()
File "renpy/persistent.py", line 374, in update
need_save = find_changes()
File "renpy/persistent.py", line 184, in find_changes
backup[f] = safe_deepcopy(new)
File "renpy/persistent.py", line 142, in safe_deepcopy
raise Exception("To be persisted, %r must support equality comparison." % o)
Exception: To be persisted, <Character: u'[pf]'> must support equality comparison.

Windows-10-10.0.19041 AMD64
Ren'Py 7.6.3.23091805
City of Broken Dreamers Final
Fri Jul 12 18:05:48 2024
böyle bir hata . bir fikriniz varsa lütfen söyleyin . çıkıp tekrar girmekte işe yaramıyor .pcyi kapatıp tekrar açmayı denemedim yada oyunu silip tekrar girmeyi .final sürümü bu arada

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
çok teşekkürler hocam .

peki bir sorum daha var .ben başka bir yerden türkçe olarak indirdim.ama sorun şu ki 5,6 kaydetmeden sonra save renpy hatası veriyor böyle bir hata daha önce hiç başıma gelmemişti .genelde yoksay deyince geçiyordu sıkıntı olmuyordu ama bu sefer save almıyor bu tarz oyunlarda da save alamamak tamamen sıkıntı .bir fikriniz varmıdır charahcter dediği için tunahan adıyla açtığım saveyi boşverip orjinal adlarını kullandım yinede aynı hata devam ediyor.
I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Full traceback:
File "renpy/common/_layout/screen_load_save.rpym", line 35, in script
$ ui.interact()
File "renpy/ast.py", line 1138, in execute
renpy.python.py_exec_bytecode(self.code.bytecode, self.hide, store=self.store)
File "renpy/python.py", line 1122, in py_exec_bytecode
exec(bytecode, globals, locals)
File "renpy/common/_layout/screen_load_save.rpym", line 35, in <module>
$ ui.interact()
File "renpy/ui.py", line 299, in interact
rv = renpy.game.interface.interact(roll_forward=roll_forward, **kwargs)
File "renpy/display/core.py", line 3582, in interact
repeat, rv = self.interact_core(preloads=preloads, trans_pause=trans_pause, pause=pause, pause_start=pause_start, pause_modal=pause_modal, **kwargs) # type: ignore
File "renpy/display/core.py", line 4543, in interact_core
rv = root_widget.event(ev, x, y, 0)
File "renpy/display/transition.py", line 53, in event
return self.new_widget.event(ev, x, y, st) # E1101
File "renpy/display/screen.py", line 770, in event
rv = self.child.event(ev, x, y, st)
File "renpy/display/behavior.py", line 1142, in event
return handle_click(self.clicked)
File "renpy/display/behavior.py", line 1075, in handle_click
rv = run(action)
File "renpy/display/behavior.py", line 379, in run
return action(*args, **kwargs)
File "renpy/loadsave.py", line 401, in save
renpy.persistent.update()
File "renpy/persistent.py", line 374, in update
need_save = find_changes()
File "renpy/persistent.py", line 184, in find_changes
backup[f] = safe_deepcopy(new)
File "renpy/persistent.py", line 142, in safe_deepcopy
raise Exception("To be persisted, %r must support equality comparison." % o)

Windows-10-10.0.19041 AMD64
Ren'Py 7.6.3.23091805
City of Broken Dreamers Final
Fri Jul 12 18:05:48 2024
böyle bir hata . bir fikriniz varsa lütfen söyleyin . çıkıp tekrar girmekte işe yaramıyor .pcyi kapatıp tekrar açmayı denemedim yada oyunu silip tekrar girmeyi .final sürümü bu arada
Yardımcı olmak isterdim ancak oyun başından sonuna kadar hiç böyle bir hata almadım. İndirdiğiniz sürümde bir hata olabilir, onun dışında aklıma pek de bir şey gelmiyor ne yazık ki.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yardımcı olmak isterdim ancak oyun başından sonuna kadar hiç böyle bir hata almadım. İndirdiğiniz sürümde bir hata olabilir, onun dışında aklıma pek de bir şey gelmiyor ne yazık ki.
hocam teşekkürler tunahan adlı kayıt yaparım genelde ama bu oyunda save sorunu ondan kaynaklıymış orjinal adlarını kullanınca sorun çözüldü bir sorum var oyundaki favori karakterlerimden biri chadra meredityin kızı .bununla bir ending var mı acaba .yada meredith ile veya sharon ile .

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
hocam teşekkürler tunahan adlı kayıt yaparım genelde ama bu oyunda save sorunu ondan kaynaklıymış orjinal adlarını kullanınca sorun çözüldü bir sorum var oyundaki favori karakterlerimden biri chadra meredityin kızı .bununla bir ending var mı acaba .yada meredith ile veya sharon ile .
Spoiler!
Oyunda ulaşabileceğiniz 6 son var, ne yazık ki dediğiniz karakterlerle ilgili bir son yok, Meredith'e ait bir sahne alabilirsiniz ancak o da diğer karakterlerin sonlarına ait olduğu için ona ait tekli bir son olmadığını söylemem gerekli. Belki ilerleyen zamanlarda yapımcı onlara ait sonlar ekleyebilir ama şu an için bu karakterlere ait bir son bulunmuyor. Global forumlarda, oyunun rehberinin de 6 tane son olduğunu görebilirsiniz, bütün sahneleri açarak oynarsanız zaten onlara ait bir son olmadığını da görüyorsunuz.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun tek kelimeyle efsaneydi 4 ending kolay alınıyor ama kalan 2 endingi alamadım çokta üstelemedim nerede hata yaptığımı anlamadım çünkü .bence kesinlikle deneyin .bir sürü irili ufaklı adult oyun bitirmişimdir en sevdiğim oyunlardan biri oldu. ama endingleri pek beğenemedim birde oyun biraz uzatılmış gibi geldi direk hiç oynamadığım için 15 bölüm oynayınca çok geldi tabi. yinede baya efsaneydi karakterlerde on numaraydı meredity bile off.

firteclup

firteclup

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Final ne zaman gelir?

F

fixerr

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Türkçesi için konuşuyorum zaten, mümkün olan en kısa zamanda çevirisi tamamlanıp yayınlanacak.
Merhaba Sanırım mega linki bozulmuş tekrar ekler misiniz? Cloud çok uzun indirme süreleri gösteriyor.

B

berkercakirr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna girdikten yaklaşık 15 saniye sonra oyundan atıyor neden olur ?

Üst Alt