Bu oyuna erişiminiz sağlanamamaktadır diyor
TeşekkürlerDuyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Oyuna kayıtlı üye olmama rağmen giremiyorum oyun betada diyip destekçi olmamı istiyor neden acaba
Tm teşekkürlerŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Rica ederimTm teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 2463Paylaşılan Tarih: 28.09.2020
GENEL BAKIŞ
Oyun, Büyük Şehir'den uzakta, orta-batıda bir kasabada büyüyen, genç bir adam olan Tony hakkındadır. Fakat taşınıp üniversiteye gitmesi gerekir. Neyseki... Çocukluk arkadaşı, Gina, onun yakın arkadaşı Jessy ile beraber yaşadığı dairede bir oda tutmasına müsaade eder. Ve bu durumda Tony'nin maceraları başlar... Şehirden arkadaşları ve birkaç kızla yeniden iletişime geçer. Çok geçmeden, kendisini olağandışı bir durumun içerisinde, cinsel yönden geliştirecek bir şekilde bulur... Fakat şehirde her şey göründüğü gibi değildir ve Tony basit bir gizemden daha fazlasına karışacaktır..
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.3.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 5.32 GB
Oyun Boyutu APK: 1.42 GB
Oyun Konuları
M/F - F/F Sex, Group Sex, Big/Medium/Small Tits (Not extra size), Corruption, Voyeurism, Anal, Double penetration, Stockings ,Blindfolds, Tickling, Feet, Pet play, Exhibitionism, Spanking, Teasing, Face fucking ,MILF, Strap-on (F/F only) ,Role play, Medical play, Orgasm denial, Hypnotism (Not decided yet), Bondage / Latex (soft), Fisting (Not decided yet), Harem
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Big City's Pleasures oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2464 Ekli dosyayı görüntüle 2465 Ekli dosyayı görüntüle 2466 Ekli dosyayı görüntüle 2467 Ekli dosyayı görüntüle 2468hiçbir oyunu oynayamıyorum apk indiriyorum ama k. Adı ve şifreyi yazınca bana giriş yetkiniz yoktur diyor ve google da vip üye satın almam için yönlendiriyor tüm oyunlarda geçerli olmak üzere hep yaşıylrum bubu hesabımdan kaynaklı mı yeni hesap açsam düzelir mi?
Anladım teşekkürlerŞu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
Rica ederim iyi akşamlar.Anladım teşekkürler
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Studyoya gidemiyorum mapte gostermiyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Oyuna ilk başladığımda ginanın evinin haritada baloncuk olarak çıkıp tıklanması gerekiyo ama çıkmıyo ve oyunun en başında takılıp kalıyo.
denedim ama cevap veren yokJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.
Hangi kanala yazdınız ?denedim ama cevap veren yok
hatalar isimli olan kanaldaHangi kanala yazdınız ?
Yardım kanalına yazınız.hatalar isimli olan kanalda
teşekkürlerYardım kanalına yazınız.