Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Bu spor kıyafeti nerden alınıyor ya alamadım
Kimse bilmiyoDiscord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!
Oda arkadaşın ''Jessy'' ile konuş, sana nereden satın alacağını söyleyecektir.Cevabını aldığında, Haritada işaretlenecektir.Odasında laptop ile oynarken onu odasında yakalaman lazım.Bu spor kıyafeti nerden alınıyor ya alamadım
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Mobilde oynuyorum telefona tıklayamıyorum neden
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Arkadaş bu nasıl oyun yahu sürekli aynı şeyleri yapıyorum tıkandım kaldım hele yardımcı olucak biri war mı
diyalogları falan fazlamı ?Oyunun algoritması çöp.Oynarken kriz geçiriyor insan yarı da bıraktığım nadie oyunlar dan.Sahnelere baktım hile menğsün den oyun güzel ama çok yoruyor.
Hayır ama sıkıyor.Çünkü hep aynı şeyleri yaparak ilerliyorsun.Görsel roman türüne cuk diye oturur bu oyun.diyalogları falan fazlamı ?
Tamam teşekkur ederim oynayim bakalinHayır ama sıkıyor.Çünkü hep aynı şeyleri yaparak ilerliyorsun.Görsel roman türüne cuk diye oturur bu oyun.