Başta oyunun konusuna baktım ve 8gb olduğunuda görünce bol içerikli sahneli bir oyundur diye oynadım. Şahsen hiç beğenmedim.
Oyun açık dünya ve oynanış süresini uzatmak için zorlamışlar. Oyunun 8gb olması video ve görüntü kalitesinin iyi olmasından dolayı yoksa 2-3 saatlik bir oyun olurdu açık dünya olmasaydı. Hatta oyunu uzatmak için hikayeyi o kadar boş yapmışlar ki konuşmalarda sırf yazı olsun diye oynadığımız karakter çok fazla kendi kendine içinden düşünüyor. Oyundaki kızlarla ilişki puanı yükseltmek için 200 kere aynı sahneyi tekrar etmeniz lazım.
Oyunun açıklamasında konusundakilerin yarısı oyunda yok. Oynadığımız karakter aptal. Oyun ntr olan bir oyun değil sadece bir yerde ntr var. Oynadığımız karakterin ve hikayenin bana yansıttığı sadece aşağılanma ve üst düzey gurursuzluk.
Çünkü daha oyunun başında köyden şehire geliyoruz çocukluk arkadaşının yanına. Ve daha ilk geceden arkadaşımız sevgilisiyle odasında kapıyı açık bırakıp bize gösteriş yapıyor. Sonra aynı adamı kafede başka kızla yakalıyoruz bu sefer diğer kız kimseye bahsetmezsen ödüllendiririm diyor ama verdiği ödül en fazla bizim ona köpek gibi kerkinmemiz. Oyunda karakterin bir yerde ayağa kalkmasını kendini düzeltmesini bekledim ama yok öyle bir yol. Oyun konusunda harem geçiyor ama bence harem diğer adamın bizim karakter o adamınkilere sadece kerkiniyor.
Oyunu yarıda bıraktım. Oyunda geldiğim seviyeye kadar bir çok kızla aynı sahneyi yüz kere tekrarladım en fazla bizi aşağılayıp el işi, ayak işi oldu. Yani animasyon kalitesi iyi ama beklentiye girmeyin. En son bir öğretmenle ilişkiyi ilerletmeyi denedim. Onda bdsm sahneler vardı ama bize yapılıyor biz birşey yapmıyoruz. Bir sahnede bizi masaya bağlayıp aşağıladı dur dememe rağmen durmadı kurtuluş yok sahneden sonra ilişki için umut verdi, sonu ne olacak diye devam ettim. Diğer görüşmede söylediğini yapmadı sonra bizi sandalyeye bağlayıp aşağıladı. Bundan sonra bizim karakter biraz gururlu oldu kadına hayır dedi. Bende hemen sevindim ama yapımcı ters köşe yaptı. Bizim karakter hayır dedikten sonra bu defa annemizi çağırdı şantaj yapmaya başladı ben daha fazlasını kaldıramadım oyunu bıraktım. Devamını oynamasam da gidişat belli yani bu sefer oynadığımız karakteri ve annesini bağlayıp bdsm sahnelerine doğru yolda...