Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Hocam hikayeyi ilerletemiyorum döngü içinde kaldım aynı şeyleri yapıp duruyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hala çözemediysen eğer. Oyunu aç direk kayıt et türkçe olarak(ilk kayıt). Harita açıldığında dili değiştir, haritada ev çıkacak. Eve tıkla oyunu direk kaydet(2. kayıt). Sonra türkçe kaydına(ilk kayıta) geri dön oyun türkçeye dönüyor. Daha sonra problem olmadı bendeNasıl cozdunuz acana bi yardım edin sinir oldum sabahtan beri telefonu telefonu kiracam
Translate çevirisinin düzenlenmiş hali diyebiliriz.bu diyer oyun lardan ayıran ne yani yapay zeke ne
Bunu bende bulamadımcassie karakterinin stüdyosuna gidemiyorum resmi var ama diğerleri gibi yuvarlak yok
Mesajlardan haritayı açıyorsunuz hocam atılan mesaja tıklayın yanıt vermeniz gerekBunu bende bulamadım
Merhaba,Ekli dosyayı görüntüle 6482
Bu kısmı cözebilen varmı 1 saattir ugrasıyorum cözülmedi. discord'da yazdım kimse dönmedi
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Öncelikle kolay gelsin. Bütün görevler bitti fakat öğretmenle olan görevi daha ilerletemiyorum jeniffer le birlikte evinde buluşuyoruz ama daha öte ilerletemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Yok.Ntr varmı oyunda?