Big City's Pleasures Türkçe Yapay Zeka - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Yapay Zeka Big City's Pleasures Türkçe Yapay Zeka

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.4.1
fearfatih

fearfatih

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Devamı gelecek mi??

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Güzel bir oyun daha, Oyunda güzel karakterler ve iyi bir hikayesi var.Duygusal ve romantik anlarda oyuna güzellik katıyor.Ancak oyun içi etkinlikleri aktif etmek için, uzun bir zaman dilimine yayılması kötü olmuş.Yüksek seviyeler ve yüksek level sistemide var.En azından hile ile daha hızlı olaylara atılmamızı sağlayan bu ek yama için ''AdultOyunÇeviri'' ekibini kutlarım.Oyunda görev dağılımında rehber olarak, çoğu karakterin görevleri verilmemiş bunu zaman dilimine yaymışlar, bir yanlış hatanız etkinliği kaçırmanıza neden olabilir.Görev listesinde bazıları ve arayüz ispanyolca zaten.Umarım gelecek güncellemeler ile bu sıkıntılar kaldırılırda oyun akıcılığını korur.Emeğinize sağlık.
?(y)
Harika bir güncelleme olmuş.Eski sürüm ile yazdığım oyunda ki eksik ve saçma olan şeyler, bu güncelleme ile tamamen düzeltilmiş.Seviye sistemi dengelenmiş, bazı karakterin rehberde olmayan görevleri eklenmiş,rehber daha aydınlatıcı ve açıklayıcı olmuş, yeni sahneler ve yeni içerikler eklenmiş.''AdultOyunÇeviri'' ekibininde türkçe yama desteği ile oyun daha güzel ve oynaması daha eğlenceli olmuş.Eski sürümde save almadım bu sorunlar yüzünden. Şimdi oyunun save dosyalarını alabilirim.Bu oyunun potansiyeli daha çok ve daha çok içerikler katılabilir.Emeğinize sağlık.
:giggle:;)(y)

J

jesemin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
cassie karakterinin stüdyosuna gidemiyorum resmi var ama diğerleri gibi yuvarlak yok

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
hileler neden bir işe yaramıyor önceden ingilizcesini androidden yüklemiştim burnuna dokununca kiracı puanı sporcu puanı filan arttırma vardı hilesiz olduğu halde ama bu hileler sekmesinde burnuna dokununca o çıkmıyor kiracı puanı arttırma yeri yok ortada hileler sekmesi bir işe yaramıyor gibi hileyi etkin hale getir var istatistikler sekmesinde diyor ortada öyle bir sekme yok oyunda neden yada ben mi bulamıyorum pcden oynuyorum şimdi ama onlar yok statü hileleri istatistik sekmesinde diyor ama ortada öyle bir sekme yok oyunda

ardakes

ardakes

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oynanış süresi ortalama ne kadar

eskobarfurkan

eskobarfurkan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
abi hiçbir linki açamıyorum. aylink sitesine girdikten sonra her türlü indire basıyorum 45-50 site açılıyo ama indirme sitesi bir türlü gelmiyor. ne yapmam lazım?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
abi hiçbir linki açamıyorum. aylink sitesine girdikten sonra her türlü indire basıyorum 45-50 site açılıyo ama indirme sitesi bir türlü gelmiyor. ne yapmam lazım?
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.

B

Babafimgo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunu dün indirdim kullanıcı adımla giriş yaptım oynadım hatta sonra telefonı sıfırladım ve bugün indirdiğimde giriş yerinde sorun yaşıyorum 1 günde oyunu paralı mı yapıyorsunuz

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
normalm5n

normalm5n

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Peki bu düzenleme nedir? Paket alma zorunluluğu varmı?

Üst Alt