Evet devamı gelecek.Devamı gelecek mi??
Harika bir güncelleme olmuş.Eski sürüm ile yazdığım oyunda ki eksik ve saçma olan şeyler, bu güncelleme ile tamamen düzeltilmiş.Seviye sistemi dengelenmiş, bazı karakterin rehberde olmayan görevleri eklenmiş,rehber daha aydınlatıcı ve açıklayıcı olmuş, yeni sahneler ve yeni içerikler eklenmiş.''AdultOyunÇeviri'' ekibininde türkçe yama desteği ile oyun daha güzel ve oynaması daha eğlenceli olmuş.Eski sürümde save almadım bu sorunlar yüzünden. Şimdi oyunun save dosyalarını alabilirim.Bu oyunun potansiyeli daha çok ve daha çok içerikler katılabilir.Emeğinize sağlık.Güzel bir oyun daha, Oyunda güzel karakterler ve iyi bir hikayesi var.Duygusal ve romantik anlarda oyuna güzellik katıyor.Ancak oyun içi etkinlikleri aktif etmek için, uzun bir zaman dilimine yayılması kötü olmuş.Yüksek seviyeler ve yüksek level sistemide var.En azından hile ile daha hızlı olaylara atılmamızı sağlayan bu ek yama için ''AdultOyunÇeviri'' ekibini kutlarım.Oyunda görev dağılımında rehber olarak, çoğu karakterin görevleri verilmemiş bunu zaman dilimine yaymışlar, bir yanlış hatanız etkinliği kaçırmanıza neden olabilir.Görev listesinde bazıları ve arayüz ispanyolca zaten.Umarım gelecek güncellemeler ile bu sıkıntılar kaldırılırda oyun akıcılığını korur.Emeğinize sağlık.
?
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.abi hiçbir linki açamıyorum. aylink sitesine girdikten sonra her türlü indire basıyorum 45-50 site açılıyo ama indirme sitesi bir türlü gelmiyor. ne yapmam lazım?
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Bu oyunu dün indirdim kullanıcı adımla giriş yaptım oynadım hatta sonra telefonı sıfırladım ve bugün indirdiğimde giriş yerinde sorun yaşıyorum 1 günde oyunu paralı mı yapıyorsunuz
Pardon kanka ona bakmadım yaŞu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar. 10 güne tüm oyunlar açılmış olur.Girişler ne zaman açılır
Paket alma zorunluluğunuz yoktur.Peki bu düzenleme nedir? Paket alma zorunluluğu varmı?