Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
R

Rijkaard40

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kurulumu kolay olan sürüm birazdan siteye yüklenecek yüklendiği zaman tekrar indirip deneyebilirsiniz.
Admin baktım da hala bi değişiklik yok apk iniyor açıyorum paket ayrıştırılamıyor diyor apk editör denedim yine açmadı

A

Adultoyun6

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Betadan ne zaman çıkar tahmini bir süre var mıdır önceden sorulduysa affola

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
İndirme sitesine girmiyor
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.

ROKETATA

ROKETATA

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.
İste sorun burda ne izin ver tuşuna basıyor nede engelle

71mekan71

71mekan71

Güncelleme Abonesi
Kredi
6$
Evet arkadaşlar.. sayın yöneticimiz ''MACKENZİE, ÇEVİRMENLERİMİZ VE DESTEKÇİ PLUS'' üyelerimizin katkılarına, ellerine, emeklerine sağlık.''EN İÇTEN DİLEKLERİMLE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM''şimdiden herkese iyi oyunlar.

A

aliyyah

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.5.0 save dosyasına nasıl ulaşabilirim?Oyunu en baştan oynamak istemiyorum zaten uzun bir oyun 0.5.0 dan itibaren oynamak istiyorum save dosyası konusunda yardımcı olur musunuz?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
0.5.0 save dosyasına nasıl ulaşabilirim?Oyunu en baştan oynamak istemiyorum zaten uzun bir oyun 0.5.0 dan itibaren oynamak istiyorum save dosyası konusunda yardımcı olur musunuz?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
oyuna giriyorum bu oyuna erisiminiz bulunamadı diyo neredeyse indirdigim tum oyunlarda

Üst Alt