G
Gunay26
Kayıtlı Üye
anldm tsklerToplamda 20 bölüm olacak.
Son Konular
anldm tsklerToplamda 20 bölüm olacak.
Rica ederim.anldm tskler
Admin baktım da hala bi değişiklik yok apk iniyor açıyorum paket ayrıştırılamıyor diyor apk editör denedim yine açmadıKurulumu kolay olan sürüm birazdan siteye yüklenecek yüklendiği zaman tekrar indirip deneyebilirsiniz.
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Betadan ne zaman çıkar tahmini bir süre var mıdır önceden sorulduysa affola
Teşekkür ederimAnlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Bir arkadaş 2-3 haftadan bahsetmiş de, çıkma süresi cidden 2-3 haftayı bulacak mı?
İndirme sitesine girmiyorNe gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.İndirme sitesine girmiyor
İste sorun burda ne izin ver tuşuna basıyor nede engelleay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.
0.5.0 save dosyasına nasıl ulaşabilirim?Oyunu en baştan oynamak istemiyorum zaten uzun bir oyun 0.5.0 dan itibaren oynamak istiyorum save dosyası konusunda yardımcı olur musunuz?
Baska bir siteden link paylaşabilir misinizOyunun en uzun güncellemesi. Süre vermek gereksiz olur çünkü herkesin oynanış biçimi farklı.
oyuna giriyorum bu oyuna erisiminiz bulunamadı diyo neredeyse indirdigim tum oyunlardaOyunun en uzun güncellemesi bu.
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612 Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.oyuna giriyorum bu oyuna erisiminiz bulunamadı diyo neredeyse indirdigim tum oyunlarda
oyuna giriyorum bu oyuna erisiminiz bulunamadı diyo neredeyse indirdigim tum oyunlarda