ReckyRey
Doğasever
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Oyun beta asaması ne zaman biter
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Oyun beta asaması ne zaman biter
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.ne zaman free olur ?
Oyunun en büyük güncellemesi bu oldu.Oyunun toplam oynanma süresi ne kadar oldu beyler? ve seçimlerimiz bir çok senaryoyu etkiliyor muydu ben baştan oynucam ilk oynayışımda Quinn ve jadeyle malum sahneleri yaşayamamıştım
Evet biliyorum ama oynanma süresini merak ettim yani 4 saatte mi bitiririz falan onu demek istedim neyse oynarken görürüz. bu arada diğer yazdığımı bi cevaplar mısın lütfenOyunun en büyük güncellemesi bu oldu.
Evet etkiliyor bazı olaylar daha çok dik puanı isterken bazı olaylar daha çok tavuk puanı istiyor.Oyundaki tercihlerimiz birçok şeyi etkiliyor mu ben ilk oynayısımda Quinn ve Jadeyle malum işi yapamamıştım mesela iyi davranmama rağmen?
o puanlama şeysine menüden falan ulaşabiliyor muyuz? ve dik ve tavuk nedir acaba?Evet etkiliyor bazı olaylar daha çok dik puanı isterken bazı olaylar daha çok tavuk puanı istiyor.
Oyunu oynarsan anlarsın. Yapacağın seçimlerin yanında +dik puanı yada +tavuk puanı yazar.o puanlama şeysine menüden falan ulaşabiliyor muyuz? ve dik ve tavuk nedir acaba?
oyunu oynamıştım ama hiç dikkat etmedim demek ki onlara neyse baştan oynarken dikkatli bakarım sağolasınOyunu oynarsan anlarsın. Yapacağın seçimlerin yanında +dik puanı yada +tavuk puanı yazar.
DIK = Havalı, Sert çocuko puanlama şeysine menüden falan ulaşabiliyor muyuz? ve dik ve tavuk nedir acaba?
peki hangi karakterlere dik gibi veya tavuk gibi davranacağımızı biliyor muyuz?DIK = Havalı, Sert çocuk
Tavuk = Ana kuzusu, İyimser
teşekkür ederim yani hangi karakterin ne gerektirdiğini görebiliyorsak güzel bu ilk oynayısımda hiç dikkat etmedim şimdi oynayışımda hiçbir sahneyi atlamak istemiyorumEvet bazı seçimler içerisinde (Tavuk gerektirir, DIK Gerektirir) yazar, sert veya laf sokmalık sözler, cinsel içerikli şeyleri yapmak DIK Puanını artırır
TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.0 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777