Ortalama 15 gün.Destekçi üye olmamı istiyor ama indiremiyorum sıkıntı o efendim
Herkese erişimi ne zaman gelir ?
linkleri açar mısınız ve size zahmet MEGA indirme linki de eklensin diger siteler yavaş indiriyor cünkü...
İndirme linkleri neden aktif değil?
Teşekkürler bu arada eski sürümün linkini de tutmak iyi olabilir, yeni sürüm herkese açılana kadar diye düşünüyorumOrtalama 15 gün.
Oyunda birkaç sorun var bu akşama kadar düzeltilip hile modu ile beraber tekrar linkler eklenecek.Pc için link yokmu
Teşekkürler.Oyunda birkaç sorun var bu akşama kadar düzeltilip hile modu ile beraber tekrar linkler eklenecek.
Rica ederim.Teşekkürler.
Sonteklif üzerinden siparişinizi onaylayıp ödeme bildirimi yaptıysanız gün içinde onaylanır.Ödemem onaylandimi acaba
Girişlerde düzeltme var şuan.Şuan oynayabilen varmıdır apk acaba giriş kısmında ödemeye yönlendiriyor tekrar
Oyun şu anda Beta sürecinde. Beta sürecinde oyuna erişebilmek için "Destekçi Plus" ya da "Being A DIK Türkçe Beta" satın almış olman lazım.plus üyelik muhabbeti ne aga
Şu an için o bölüm buglı. Bugün hileli temiz versiyonu çıkacak. Hile geldiğinde zaten bu bölümlerle uğraşmak zorunda kalmayacaksın. Bekle bence.bu ilk kısımlarda evi düzeltme görevi var ana odada 3. görev için ana odaya tıklayın diyor herşeye tıkladım ama bi hareket yok nasıl yapıcam