6. bölüm geleceği için şu anda indirme butonları yok.İndirme butonu nerde
Arkadaşlar bunun 1. Sezonu da bu linkin içinde mioluyor yoksa onu ayrı bi linkten mi indiriyoruzEkli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.0 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 8.07 GB
Oyun Boyutu APK: 1.67 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
YENİ TÜRKÇE SÜRÜM ÇOK YAKINDA
ANDROID
YENİ TÜRKÇE SÜRÜM ÇOK YAKINDA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
İçinde oluyor.Arkadaşlar bunun 1. Sezonu da bu linkin içinde mioluyor yoksa onu ayrı bi linkten mi indiriyoruz
Henüz belli değil ama Aralığa doğru çıkabilirTahmininizce 25Kasım gibi herkese erişime açılır mı yoksa aralığı bulur mu?
Test ediliyor bugün yayınlanacak.Agalar selam ne zaman yüklenmeye açık olacak bir bilgisi olan var mı?
İyi Akşamlar..
Bugün çıkma ihtimali çok yüksek Android bizim tarafımızdan yapılıyor.6. bölüm android'e ne zaman gelir acaba
Oyunun en uzun güncellemesi bu.oyun ne zaman çıktı bu kadar hızlı çevirdiniz ellerinize sağlık dostlarım sırf bu emek için bile destekçi üyelik alınır bana göre renpy oyunları çeviri yapmak zordur bilen bilir bilmeyenler için söyleyeyim içinde kodlar vardır ufacık bir yanlışta oyunda geri dönülmez hatalar meydana gelir gerçekten Aduloyunçeviri bu işi biliyor ellerinize emeğinize sağlık diyorum bu arada oyun uzunluğu nedir dostlarım ? BADİK bana hep kısa gelmiştir (= en sevdiğim karakter tomy maya JİLL tabi fakat bu kızı bir türlü tavuk yer gibi yiyemedik be usta be zengin kızlar bu kadar naz mı yapar (= şaka bir yana her karakteri çok iyi bir oyun Bella zaten benim üzümlü kekim ona aşığım gerçekten bu iş emek işi emeklerin haklarını verelim derim işsiz olduğum için malumunuz Türkiye şartları fakat ayın 18-20 si bu oyun için kesenin ağzını açacağım (= 15 lira çok cuzi miktar sigara içenler bir gün içmesinler alsınlar bence bu oyun başka bir oyun Herkese iyi forumlar diler çeviri yapaların elerine internetine sağlık dilerim hoşçakalın ...