Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
M

Murat877

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Teşekkürler kral

rA9

rA9

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun betaya çıkartıldığı zaman burada Being a dik beta erişimde olacaktır.
Bu fiyat aylık fiyat sanırım her ay 35 tl vererek yenilememiz mi gerekiyor?
2. olarak mesela bu ay 35 tl verip betaya eriştik iyi güzel fakat ertesi ayda yeniledim fakat güncelleme gelmedi bu para boşa mı gidecek?

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
2. olarak mesela bu ay 35 tl verip betaya eriştik iyi güzel fakat ertesi ayda yeniledim fakat güncelleme gelmedi bu para boşa mı gidecek?
Oyunların betalarını direk satın alabilirsin.

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
35tl vererek destekçi plus aldığınız zaman betaya çıkan bütün oyunlara erişebilirsiniz bunun yanında betaya çıkan oyunların ayrı erişimi satılıyor isterseniz onu alıp sadece o oyunun betasına erişebilirsiniz. Örnek;
Being a dik betaya çıktığı zaman mağazada destekçi plus harici being a dik beta erişimi de satılacak onu aldığınız zaman sadece being a dik betasına erişebilirsiniz.

rA9

rA9

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun betalarını direk satın alabilirsin.
Fiyatta nasıl bir değişiklik oluyor ben sadece being a dik oynuyorum diğerleriyle herhangi bir alakam yok, bu oyunun da güncellemeleri her ay çıkmıyor her ay 35 tl mantıksız geliyor bu oyunun betası ne kadar geliyor?

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Fiyatta nasıl bir değişiklik oluyor ben sadece being a dik oynuyorum diğerleriyle herhangi bir alakam yok, bu oyunun da güncellemeleri her ay çıkmıyor her ay 35 tl mantıksız geliyor bu oyunun betası ne kadar geliyor?
Fiyat Belli Değil Yanlız 15-20 Gibi Birşey Olur Sadece Being a dik

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Destekçi plus aldığınız zaman manuel yenilemeniz gerekiyor yani istediğiniz zaman kendiniz yenileyebilirsiniz.

rA9

rA9

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Destekçi plus aldığınız zaman manuel yenilemeniz gerekiyor yani istediğiniz zaman kendiniz yenileyebilirsiniz.
1 aylık satın aldığım paket bittikten sonra bütün betalara yenilemediğim sürece erişimim gidiyor peki ya discord da rollerim de gidiyor mu?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
1 aylık satın aldığım paket bittikten sonra bütün betalara yenilemediğim sürece erişimim gidiyor peki ya discord da rollerim de gidiyor mu?
Destekçi Plus üyeliğinizi yenilemediğiniz zaman evet discord sunucumuzdaki Destekçi Plus rolünüz alınıyor onun haricinde eğer sadece beta erişim alırsanız discord sunucumuzda beta erişimcisi adında bir rol veriliyor fakat oyunun betası bittiği zaman rol sizden alınıyor.

rA9

rA9

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Destekçi Plus üyeliğinizi yenilemediğiniz zaman evet discord sunucumuzdaki Destekçi Plus rolünüz alınıyor onun haricinde eğer sadece beta erişim alırsanız discord sunucumuzda beta erişimcisi adında bir rol veriliyor fakat oyunun betası bittiği zaman rol sizden alınıyor.
Mesela aylık 35 tl x kişisi yıllık satın almak istedi bunu nasıl yapıcak? veya böyle bir imkânı var mı?

rA9

rA9

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
12 adet satin alarak 1 yıllık erişim alır
Peki bu konuda yardım ettiğiniz için teşekkürler:)

Konudan alakasız ama ben burada ki nickimi nasıl değiştirebilirim yardımcı olma şansınız var mı?

Ekli dosyalar

• 858c554997c59f81b322e3928dee1c2e.gif
    858c554997c59f81b322e3928dee1c2e.gif
    1.1 MB · Görüntüleme: 1
Üst Alt