2-3 hafta uzun bir süre değil mi daha kısa olma şansı yok mu?Oyunun Hatalarının giderilmesine bağlı 2-3 hafta sürebilir
Beta erişim veya destekçi plus alarak oyun yayınlandığı zaman beklemeden oynayabilirsiniz.2-3 hafta uzun bir süre değil mi daha kısa olma şansı yok mu?
Fiyatlar nedir peki?Beta erişim veya destekçi plus alarak oyun yayınlandığı zaman beklemeden oynayabilirsiniz.
Fiyatlar nedir peki?
Bu fiyat aylık fiyat sanırım her ay 35 tl vererek yenilememiz mi gerekiyor?Oyun betaya çıkartıldığı zaman burada Being a dik beta erişimde olacaktır.Adult Oyun Çeviri Mağaza
adultoyunceviri.com
Oyunların betalarını direk satın alabilirsin.Bu fiyat aylık fiyat sanırım her ay 35 tl vererek yenilememiz mi gerekiyor?
2. olarak mesela bu ay 35 tl verip betaya eriştik iyi güzel fakat ertesi ayda yeniledim fakat güncelleme gelmedi bu para boşa mı gidecek?
35tl vererek destekçi plus aldığınız zaman betaya çıkan bütün oyunlara erişebilirsiniz bunun yanında betaya çıkan oyunların ayrı erişimi satılıyor isterseniz onu alıp sadece o oyunun betasına erişebilirsiniz. Örnek;Bu fiyat aylık fiyat sanırım her ay 35 tl vererek yenilememiz mi gerekiyor?
2. olarak mesela bu ay 35 tl verip betaya eriştik iyi güzel fakat ertesi ayda yeniledim fakat güncelleme gelmedi bu para boşa mı gidecek?
Fiyatta nasıl bir değişiklik oluyor ben sadece being a dik oynuyorum diğerleriyle herhangi bir alakam yok, bu oyunun da güncellemeleri her ay çıkmıyor her ay 35 tl mantıksız geliyor bu oyunun betası ne kadar geliyor?Oyunun betalarını direk satın alabilirsin.
Fiyat Belli Değil Yanlız 15-20 Gibi Birşey Olur Sadece Being a dikFiyatta nasıl bir değişiklik oluyor ben sadece being a dik oynuyorum diğerleriyle herhangi bir alakam yok, bu oyunun da güncellemeleri her ay çıkmıyor her ay 35 tl mantıksız geliyor bu oyunun betası ne kadar geliyor?
Destekçi plus aldığınız zaman manuel yenilemeniz gerekiyor yani istediğiniz zaman kendiniz yenileyebilirsiniz.Fiyatta nasıl bir değişiklik oluyor ben sadece being a dik oynuyorum diğerleriyle herhangi bir alakam yok, bu oyunun da güncellemeleri her ay çıkmıyor her ay 35 tl mantıksız geliyor bu oyunun betası ne kadar geliyor?
1 aylık satın aldığım paket bittikten sonra bütün betalara yenilemediğim sürece erişimim gidiyor peki ya discord da rollerim de gidiyor mu?Destekçi plus aldığınız zaman manuel yenilemeniz gerekiyor yani istediğiniz zaman kendiniz yenileyebilirsiniz.
Destekçi Plus üyeliğinizi yenilemediğiniz zaman evet discord sunucumuzdaki Destekçi Plus rolünüz alınıyor onun haricinde eğer sadece beta erişim alırsanız discord sunucumuzda beta erişimcisi adında bir rol veriliyor fakat oyunun betası bittiği zaman rol sizden alınıyor.1 aylık satın aldığım paket bittikten sonra bütün betalara yenilemediğim sürece erişimim gidiyor peki ya discord da rollerim de gidiyor mu?
Mesela aylık 35 tl x kişisi yıllık satın almak istedi bunu nasıl yapıcak? veya böyle bir imkânı var mı?Destekçi Plus üyeliğinizi yenilemediğiniz zaman evet discord sunucumuzdaki Destekçi Plus rolünüz alınıyor onun haricinde eğer sadece beta erişim alırsanız discord sunucumuzda beta erişimcisi adında bir rol veriliyor fakat oyunun betası bittiği zaman rol sizden alınıyor.
Yıllık olarak satışımız bulunmuyor.Mesela aylık 35 tl x kişisi yıllık satın almak istedi bunu nasıl yapıcak? veya böyle bir imkânı var mı?
12 adet satin alarak 1 yıllık erişim alırMesela aylık 35 tl x kişisi yıllık satın almak istedi bunu nasıl yapıcak? veya böyle bir imkânı var mı?
Peki bu konuda yardım ettiğiniz için teşekkürler12 adet satin alarak 1 yıllık erişim alır
Kişisel Detaylara gir Orada Yazıyor.Peki bu konuda yardım ettiğiniz için teşekkürler
Konudan alakasız ama ben burada ki nickimi nasıl değiştirebilirim yardımcı olma şansınız var mı?
Kullanıcı adınızı tekrar 10 Ocak 2021 tarihinde veya sonrasında değiştirebilirsiniz.Kişisel Detaylara gir Orada Yazıyor.
Yetkili kişiye söyleceğim onaylarsa değiştirir.Kullanıcı adınızı tekrar 10 Ocak 2021 tarihinde veya sonrasında değiştirebilirsiniz.
Bu kadar beklemem mi gerekiyor gerçekten bence siz bir şeyler yapabilirsiniz.