S
Sagecimm
Kayıtlı Üye
Önceki sezonlara dair önizlemeleri hep doğru çıktıCiddiye alacaklar için 6. önizleme zoeye ait yani doğru değil ama bende bir karakterin çıkma beklentisi var.
Önceki sezonlara dair önizlemeleri hep doğru çıktıCiddiye alacaklar için 6. önizleme zoeye ait yani doğru değil ama bende bir karakterin çıkma beklentisi var.
kanka bilgisayarda disk c de aoc var oraya gel 2. sezonu kaydettiysen eğer oraya save dosyan gelicek onu da çalıştır yapıp %appdata% yapıyorsun renpyi buluyorsun renypin içinde persistent var oraya atıyorsun bu kadaroyun dosyaları nereye kaydediyor? ilk iki sezonun sonunda kaydettiklerimi üçüncü sezonda bulamıyorum
Evet3. sezon 2. bölüm olan 3.sezon 1. bölümü de içeriyor mu? baştan başlamak istiyorum o yüzden sormak istedim.
Yapımcı 3. Sezonu ayrı yaptığından oynadığın versiyonun sonunda senden kayıt almanı istiyor. Ardından 3. Sezonu indirdikten sonra kaydını yükleyip devam edebilirsin.Şimdi şöyle bi sorunum var benim telefonumda yüklü olan oyunun versiyonu 0.8.2 ben bunu nasıl son sürüme güncelliyebilirim
Bunun yapılış videosu var mıYapımcı 3. Sezonu ayrı yaptığından oynadığın versiyonun sonunda senden kayıt almanı istiyor. Ardından 3. Sezonu indirdikten sonra kaydını yükleyip devam edebilirsin.
Tamam işte ikinci sezon sonunda kayıt alman lazımdı sonra burda gözüküyor zatenEkli dosyayı görüntüle 16296oyunun kurulumunu başardım ama bu save dosyasını tam anlamadım android de hangi klasörün içine atıcam yardımcı olursanız sevinirim
Hallettim yorumları silemedi o yüzden kaldıTamam işte ikinci sezon sonunda kayıt alman lazımdı sonra burda gözüküyor zaten
Yapımcı dan resmi bir çıkış tarihi yok zaten kolay kolay tarih de vermiyor. Tahminim her bölüm bir öncekinden daha uzun sürüyor yani aralıkta çıkmıştı bu sefer ocak şubat olması muhtemel. Söylediği gelişmelerde bunu gösteriyor.Var mı bir gelişme bu aralar haberlerin çıkması lazım