Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
C

canfurum

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kanka bilgisayarda disk c de aoc var oraya gel 2. sezonu kaydettiysen eğer oraya save dosyan gelicek onu da çalıştır yapıp %appdata% yapıyorsun renpyi buluyorsun renypin içinde persistent var oraya atıyorsun bu kadar
ben bunları yaptım ancak 3.sezonu oynayamıyorum kayıt dosyaları gözükmüyor

H

Haguru123

Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Yapımcı 3. Sezonu ayrı yaptığından oynadığın versiyonun sonunda senden kayıt almanı istiyor. Ardından 3. Sezonu indirdikten sonra kaydını yükleyip devam edebilirsin.
usta bu animasyondaki oyun hangi oyun

K

kerpeten00

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu pcde oynuyorum 1-2 sezonu oynadım kayıt aldım "BeingADIKSeason2Transfer1366998845" dosyası AOC klasöründe görünüyo ama 3. sezonu açıp aktar dediğimde kayıtlar görünmüyo yardımcı olur musunuz

M

Mr.V

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
E hocam bu exe niye virüstotaldan tanıttığımda şöyle birr sonuç çıkarıyor? 1727804829818.png

ForDeor

ForDeor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezonda cadilar bayrami partisini bitirdim, maya ve josy ile görüş veya Nicole lily quinn 3lusunden biriyle geceyi sonlandir diyor. İşin kötü yanı tiklasamdan 3ünden hicbiriyle gece sonlanmiyor, diyaloga girmiyor. Ana görevi de yapamıyorum tüm odalari gezdim ama maya ile josy yok (android)
sorunu çözebildin mi ?

T

tunacan55

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Güncelleme ne zaman gelir tahmini

D

deniz0021

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezonu indirdim androidde nasıl kuracağımı fln bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı? (Discord olmadığı için yardım bölümüne yazamıyorum...)

D

deniz0021

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezonu indirdim androidde nasıl kuracağımı fln bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı? (Discord olmadığı için yardım bölümüne yazamıyorum...)
Nasıl kuracağımı buldum ama dosyalarımda yada diğer uygulamalarda data klasörüne erişemiyorum bu konuda yardımcı olacak var mı?

E

Expensive

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya hocam birisi yardım etsin. Sıfırdan başlamak istiyorum. Kayıt dosyası isteyip duruyor ne yapacam? Dosyalar .AOC uzantılı indi onlarıda açamıyorum ne yapmam lazım.

G

googoo002

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2 saattir ay link geçmeye çalışıyoruz hay canını sevdiklerim para seviyorsunuzda bu nedir aga

LazWayne

LazWayne

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Steam'de mevcut olan oyun için 1. ve 2. sezon Türkçe yama yapılabiliyor mu acaba?

Üst Alt