P
poloxa6338
Kayıtlı Üye
Saatli bomba resmen. Bu hangi exeE hocam bu exe niye virüstotaldan tanıttığımda şöyle birr sonuç çıkarıyor? Ekli dosyayı görüntüle 16340
Son Konular
Saatli bomba resmen. Bu hangi exeE hocam bu exe niye virüstotaldan tanıttığımda şöyle birr sonuç çıkarıyor? Ekli dosyayı görüntüle 16340
aynı sorun bende de var bir istisna oluştu diyor çözümü nedir acill lütfen2.sezondan 3.sezona geçiyorum ama 2.sezon sonu kaydettiğim dosya 3.sezonda görünmüyor nasıl yapacağım
1-2 Sezon'un .exe dosyasında böyle bir sorun var; lakin hiçbir sıkıntı olmaz. 2-3 kere tekrardan bitirdim ve hiçbir şey olmadı. Ayrıca oyun çevirmelerinden, "Kenny" şöyle aktarıyor;Kaspersky virüs buldu , sanırım Virüstotal'de hep uyarı vermiş. Neden böyle
Net bir tarih yok ama ocak-şubat aralığında olması muhtemel.Sene bitti hala bi haber yok mu bilen var mı?
Oyun dosyaları, temiz. Kullandığınız, "Anti Virüs Yazılımı"nda oyunun .exe dosyasını beyaz listeye alabilirsiniz.rar'dan virüs veya istenmeyen yazılım nedeniyle çıkarılamıyor diyor ne yapmam lazım 1-2 sezon indirdim Floxif.Virus.FileInfector.DDS adı virüsün malwarebytes da algıladı backdoor falan filan bişeler gördüm aratınca ismini virüs girmesine mi yardım ediomuş tam anlamadım bu nasıl şans aga zibilyon tane insan siteyi kullanıyo bana geldi virüs bir daha korsan indirmeyecem yeter ya