Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
E

EZA666

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2.sezondan 3.sezona geçiyorum ama 2.sezon sonu kaydettiğim dosya 3.sezonda görünmüyor nasıl yapacağım

E

emirhaneey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1. Ve2. Sezonda oynadığım kaydı 3. Sezona aktaramiyom acil yardım :(

E

EZA666

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kanka bilgisayarda disk c de aoc var oraya gel 2. sezonu kaydettiysen eğer oraya save dosyan gelicek onu da çalıştır yapıp %appdata% yapıyorsun renpyi buluyorsun renypin içinde persistent var oraya atıyorsun bu kadar

E

EZA666

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kanka bilgisayarda disk c de aoc var oraya gel 2. sezonu kaydettiysen eğer oraya save dosyan gelicek onu da çalıştır yapıp %appdata% yapıyorsun renpyi buluyorsun renypin içinde persistent var oraya atıyorsun bu kadar

S

sezer123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android'de bı sahnede oyun donup ilerlemiyor neden acaba

B

bullet23321

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar selam bu tür oyunları yeni oynamaya başladım, oyunun ilk versiyonunu indirdim fakat 18.9 gb olan büyük dosya aoc uzantısıyla iniyor dosyayı açamadım arşivden çıkartamadım yardımcı olabilir misiniz kurulumunu nasıl yapacağım konusunda

0

0xkaval

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kaspersky virüs buldu , sanırım Virüstotal'de hep uyarı vermiş. Neden böyle

Tevfik KOLAYLI

Tevfik KOLAYLI

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kaspersky virüs buldu , sanırım Virüstotal'de hep uyarı vermiş. Neden böyle
1-2 Sezon'un .exe dosyasında böyle bir sorun var; lakin hiçbir sıkıntı olmaz. 2-3 kere tekrardan bitirdim ve hiçbir şey olmadı. Ayrıca oyun çevirmelerinden, "Kenny" şöyle aktarıyor;
İlk defa mı yamalı veya modlu oyun indiriyorsun, bilemem ama bilmen gereken bir şey var ki biz oyunların yerelleştirmesini yapıyoruz, resmi dağıtıcısı değiliz. Yani temelde herhangi bir anti virüs için geliştiricisi belli olmayan uygulamalar riskli kabul edildiğinden uyarı vermesi gayet doğal.
Sözlü olarak içerisinde herhangi bir zararlı yazılım bulunmadığını garanti ediyoruz ama muhtemelen en somut delili bugüne kadar aynı oyunu oynayan binlerce kişidir.

Kıdemki VIP üyelerden, "Aku" diyor ki; 4-5 yıldır sizin yüzünüzden bilgisayarıma virüs girdi bilgisayar çöktü bilgilerim silindi gibi gibi bir şikayet almadık. Bu sürümde de alacağımızı düşünmüyorum. Yine de güvenmiyorsan Steam'den indirebilirsin.

S

SyKo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
rar'dan virüs veya istenmeyen yazılım nedeniyle çıkarılamıyor diyor ne yapmam lazım 1-2 sezon indirdim Floxif.Virus.FileInfector.DDS adı virüsün malwarebytes da algıladı backdoor falan filan bişeler gördüm aratınca ismini virüs girmesine mi yardım ediomuş tam anlamadım bu nasıl şans aga zibilyon tane insan siteyi kullanıyo bana geldi virüs bir daha korsan indirmeyecem yeter ya

Son düzenleme:
B

burak6788

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Sene bitti hala bi haber yok mu bilen var mı?

J

jojobil2

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2 sezona bir türlü gecemiyorum arkadaşlar ya aktarıyorum açılacak hata veriyor bir sorun oluştu diyor oyun kapanıyor :(

Tevfik KOLAYLI

Tevfik KOLAYLI

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
rar'dan virüs veya istenmeyen yazılım nedeniyle çıkarılamıyor diyor ne yapmam lazım 1-2 sezon indirdim Floxif.Virus.FileInfector.DDS adı virüsün malwarebytes da algıladı backdoor falan filan bişeler gördüm aratınca ismini virüs girmesine mi yardım ediomuş tam anlamadım bu nasıl şans aga zibilyon tane insan siteyi kullanıyo bana geldi virüs bir daha korsan indirmeyecem yeter ya
Oyun dosyaları, temiz. Kullandığınız, "Anti Virüs Yazılımı"nda oyunun .exe dosyasını beyaz listeye alabilirsiniz.

E

enestxs

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu save linkleri patlak.. 11 gb indirdik oyuna giremiyoruz

Nomad01

Nomad01

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Being a dik için oyunun ilk 1-2 tüm bölümlerini indirdim, ama giriş yaparken "güncelleme var" diyip oyundan atıyor, yardımcı olur musunuz

C

Code7

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyuna başlayıp yarıda bırakmıştım. Sonradan bölümler birleştirilmiş. Şimdi tekrar indirip oynayacağım. İndirme sırası nasıl olacak?

Önce "ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER)" sonra da "SEZON 3 BÖLÜM 2" inecek sanırım. Doğru mu?

Üst Alt