K
king_kong
Kayıtlı Üye
Rar dosyasının şifresi ne bilen var mi,?On birinci bölümü soruyorsanız hayır, çıkmadı. Yapımcı tarafından geliştiriliyor hala.
Rar dosyasının şifresi ne bilen var mi,?On birinci bölümü soruyorsanız hayır, çıkmadı. Yapımcı tarafından geliştiriliyor hala.
Bizim paylaştığımız RAR dosyaları şifreli değil.Peki bu rar dosyasının şifresi ne ?
şifre sorduğu için sordum
Yapımcının sosyal medya hesaplarını takip ederek bilgi edinebilirsiniz. Tahmini olarak yıl sonu diyebiliriz.Yeni bölüm ne zaman çıkar acaba? Yıl sonuna doğru gelir mi?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.aktarma dosyalarını nasıl yapacağım 2.sezondan kalma dosyaları hangi klasörde bulabilirim?
Şu anlık bu alternatif linklerimiz ile devam ediyoruz.Lütfen büyük dosyaları torrent ekleyin. 18 gb ilk 2 sürüm indirirken sürekli yarıda kalıyor bu saçmalık.
Eğer ilk iki sezonu indirip oynamaya çalışıyorsan üçüncü sezondan ötürü böyle bir uyarı vermesi normal, uyarıyı görmezden gelip oynamaya devam edebilirsin.Selam androide ana oyunu indiriyorum fakat sürüm güncel degil diye oynayamiyorum neden
Anti-virüs programınızı kapatmanız gerekiyor. Eğer Cloud'dan indirme yapıyorsanız sağ üstte büyük mavi butona basarak RAR şeklinde indiriniz.İNDİRME linkinde aoc iniyor fakat exe dosyası inmiyor yardımcı olabilir misiniz
Ben ilk 2 bölümü bitirdim Sage e gitar çaldırdım bitti sonrasında nasıl ilerleyeceğim hangisini nidirmem gerek bilmiyorım ve save dosyamı nasıl aktarıcam onuda bilmiyorum yardıımcı olur musun banaoyun gerçekten inanılmaz 2. sezonun sonuna doğru kimle ilerlemem gerek diye bir yer var. Orada save yaptım ardından 3. sezona aktardım dosyamı ve tüm ilişkileri deniyorum. Yeni bölümler geldikçede sürekli farklı farklı oluşturduğum save dosyalarıyla devam edicem ama favorim Isabella <3