2.Sezonun sonunda kayıt almanı istediğinde aldıysan sorun yok yoksa tekrar oynaman veya kayıt dosyası indirmen gerekecek.Şimdi ben ilk 2 sezonu bitirdim ama bitirdikten sonra oyunu sildim. 3. Sezonu kaldığım yerden oynayabilmek için tekrardan ilk 2 sezonluk bölümü indirmem gerekiyor mu?
Sonunda kayıt almıştım ,bilgilendirme için teşekkür ederim.2.Sezonun sonunda kayıt almanı istediğinde aldıysan sorun yok yoksa tekrar oynaman veya kayıt dosyası indirmen gerekecek.
Rica ederim bir sorun olursa sorabilirsinSonunda kayıt almıştım ,bilgilendirme için teşekkür ederim.
Birisi bana yardımcı olabilir mi oyun oynadım andorid den kaydimda var ama 3 sezon indirmede dosya içinde 3 tane şey çıkıyor nasıl yapacagimi biliyorum bilen biri yardimci olabilir mi
Ben böyle bir sorun yaşamadım ama yoksay dediğinde hata dosyasını kapatmış oluyorsun zaten ve o bölümlerde de önemli bir nokta yoktu diye hatırlıyorumuyuşturucu ve atıştırmalık logoları bende not found hatası veriyor bu hatayı alan bir ben miyim acaba
edit: buna ek olarak oyun başında "later sage scene" tarzı ingilizce kalmış yerler var ya da baştaki çizim. 3. sezon tam çevrilmediğinden mi kaynaklı bunlar yoksa benim kayıt dosyamda mı sıkıntı var
edit 2: birden fazla kayıt dosyası denedim ama sonuç değişmedi
İnternetinde bir sorun olabilir. Eğer internetten kaynayklı değil ise birde vpnle giriş yapmayı dene. Bazı oyunlar bazı zamanlarda vpn ile açılıyorBir hevesle bastan başlayayım dedim 1ve2. bölümün olduğu apkyı indirdim ama giriş yapmıyor. Kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum giriş yap diyorum orda kalıyor yardımcı olur musunuz?
İkisini de aynı klasörün içine koyup oyunun uygulaması olan '.exe' uzantılı dosyayı çalıştıracaksın, yanlış bir şey yapmamışsın yani.selam. Ben salak gibi oyunun .aoc adli dll sini ve exe sini yukledim. bunlari nasil calisdiricam?