Sorunu çözdüm, aynı problemi yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum; Öncelikle denetim masasını açıyorsunuz görünüm ve kişiselleştirme kısmından dosya gezgini seçeneklerini seçiyorsunuz. Görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçin. Devamında aktarma dosyasını atmanız gereken yeri söyleyeceğim. Bu bilgisayar > C > Kullanıcılar > bilgisayarınızın adı neyse onu seçiyorsunuz > Appdata > Roaming > Renpy > persistent. Buraya aktarma dosyasını yapıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır, iyi eğlenceler dilerim.İkinci sezonu bitirdim, kayıt dosyalarım var bahsi geçen aktarma dosyası da olması gereken yerde fakat "Aktar" seçeneğini seçtiğimde kayıt dosyası görünmüyor. "Devam et" e tıkladığımda ikinci sezonun son kısmında aldığım save orada fakat tıklayınca hata alıyorum "yoksay" dediğimde de hiçbir şey olmayıp tekrar boş olan "Aktar" kısmına atıyor. Sizin save dosyanızı da indirip C:AOC içerisine attım ama yine de olmadı, ne yapacağım?
Lütfen şu sorun için yardim edebilecek var mı?3. Sezonda cadilar bayrami partisini bitirdim, maya ve josy ile görüş veya Nicole lily quinn 3lusunden biriyle geceyi sonlandir diyor. İşin kötü yanı tiklasamdan 3ünden hicbiriyle gece sonlanmiyor, diyaloga girmiyor. Ana görevi de yapamıyorum tüm odalari gezdim ama maya ile josy yok (android)
Dediğin gibi yaptım sorun çözüldü. Adamsın bro. respect +Sorunu çözdüm, aynı problemi yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum; Öncelikle denetim masasını açıyorsunuz görünüm ve kişiselleştirme kısmından dosya gezgini seçeneklerini seçiyorsunuz. Görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçin. Devamında aktarma dosyasını atmanız gereken yeri söyleyeceğim. Bu bilgisayar > C > Kullanıcılar > bilgisayarınızın adı neyse onu seçiyorsunuz > Appdata > Roaming > Renpy > persistent. Buraya aktarma dosyasını yapıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır, iyi eğlenceler dilerim.
cok buyuk iyilik yaptın sagol reisSorunu çözdüm, aynı problemi yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum; Öncelikle denetim masasını açıyorsunuz görünüm ve kişiselleştirme kısmından dosya gezgini seçeneklerini seçiyorsunuz. Görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçin. Devamında aktarma dosyasını atmanız gereken yeri söyleyeceğim. Bu bilgisayar > C > Kullanıcılar > bilgisayarınızın adı neyse onu seçiyorsunuz > Appdata > Roaming > Renpy > persistent. Buraya aktarma dosyasını yapıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır, iyi eğlenceler dilerim.
adamsınSorunu çözdüm, aynı problemi yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum; Öncelikle denetim masasını açıyorsunuz görünüm ve kişiselleştirme kısmından dosya gezgini seçeneklerini seçiyorsunuz. Görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçin. Devamında aktarma dosyasını atmanız gereken yeri söyleyeceğim. Bu bilgisayar > C > Kullanıcılar > bilgisayarınızın adı neyse onu seçiyorsunuz > Appdata > Roaming > Renpy > persistent. Buraya aktarma dosyasını yapıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır, iyi eğlenceler dilerim.
Cihaz marka model nedir acaba?Abi ana ekranda kalıyor girmiyor oyuna
On birinci bölümü soruyorsanız hayır, çıkmadı. Yapımcı tarafından geliştiriliyor hala.Oyun çıktı mı?