Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
D

Dahaka

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhabalar Oyun bende orjinal steamde var sadece türkçe yamasını nereden bulabilirim

dmog123

dmog123

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Odamızda uyandığımız da masadaki kaseye bak diye bir görev var da kaseyi bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Q

qweewqqwe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İkinci sezonu bitirdim, kayıt dosyalarım var bahsi geçen aktarma dosyası da olması gereken yerde fakat "Aktar" seçeneğini seçtiğimde kayıt dosyası görünmüyor. "Devam et" e tıkladığımda ikinci sezonun son kısmında aldığım save orada fakat tıklayınca hata alıyorum "yoksay" dediğimde de hiçbir şey olmayıp tekrar boş olan "Aktar" kısmına atıyor. Sizin save dosyanızı da indirip C:AOC içerisine attım ama yine de olmadı, ne yapacağım?

J

Jdkjshsbgs

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Androidde game dosyasını adutoyunçeviriye atıyorum ama olmuyor tam olarak yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Q

qweewqqwe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İkinci sezonu bitirdim, kayıt dosyalarım var bahsi geçen aktarma dosyası da olması gereken yerde fakat "Aktar" seçeneğini seçtiğimde kayıt dosyası görünmüyor. "Devam et" e tıkladığımda ikinci sezonun son kısmında aldığım save orada fakat tıklayınca hata alıyorum "yoksay" dediğimde de hiçbir şey olmayıp tekrar boş olan "Aktar" kısmına atıyor. Sizin save dosyanızı da indirip C:AOC içerisine attım ama yine de olmadı, ne yapacağım?
Sorunu çözdüm, aynı problemi yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum; Öncelikle denetim masasını açıyorsunuz görünüm ve kişiselleştirme kısmından dosya gezgini seçeneklerini seçiyorsunuz. Görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçin. Devamında aktarma dosyasını atmanız gereken yeri söyleyeceğim. Bu bilgisayar > C > Kullanıcılar > bilgisayarınızın adı neyse onu seçiyorsunuz > Appdata > Roaming > Renpy > persistent. Buraya aktarma dosyasını yapıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır, iyi eğlenceler dilerim.

postacıgüvercin

postacıgüvercin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezonda cadilar bayrami partisini bitirdim, maya ve josy ile görüş veya Nicole lily quinn 3lusunden biriyle geceyi sonlandir diyor. İşin kötü yanı tiklasamdan 3ünden hicbiriyle gece sonlanmiyor, diyaloga girmiyor. Ana görevi de yapamıyorum tüm odalari gezdim ama maya ile josy yok (android)

postacıgüvercin

postacıgüvercin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3. Sezonda cadilar bayrami partisini bitirdim, maya ve josy ile görüş veya Nicole lily quinn 3lusunden biriyle geceyi sonlandir diyor. İşin kötü yanı tiklasamdan 3ünden hicbiriyle gece sonlanmiyor, diyaloga girmiyor. Ana görevi de yapamıyorum tüm odalari gezdim ama maya ile josy yok (android)
Lütfen şu sorun için yardim edebilecek var mı?

E

erolegemen928

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sorunu çözdüm, aynı problemi yaşayan arkadaşlar için anlatıyorum; Öncelikle denetim masasını açıyorsunuz görünüm ve kişiselleştirme kısmından dosya gezgini seçeneklerini seçiyorsunuz. Görünüm kısmından gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini seçin. Devamında aktarma dosyasını atmanız gereken yeri söyleyeceğim. Bu bilgisayar > C > Kullanıcılar > bilgisayarınızın adı neyse onu seçiyorsunuz > Appdata > Roaming > Renpy > persistent. Buraya aktarma dosyasını yapıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır, iyi eğlenceler dilerim.
Dediğin gibi yaptım sorun çözüldü. Adamsın bro. respect +

Shug

Shug

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Bu oyun ne alemde? 6-7 ay oldu sanırım, yeni bölüm hakkında bir gelişme var mı?

J

Jdkjshsbgs

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kurulumda
Dahili Hafızada bulunan "AdultOyunCeviri\being3.adultoyunceviri.com" içine atın.
Demişsiniz ama dosya yok normal oyunu açtım izinde verdim lakin dosya halen gözükmüyor bir dönüş yapmanızı bekliyoruz 1 haftadır

A

ata.20

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sezon 3 için kayıt dosyası aoc klasöründe var ancak oyunda görünmüyor

A

ata.20

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
cok buyuk iyilik yaptın sagol reis

mimi250

mimi250

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
adamsın

Üst Alt