Hasaki
Kayıtlı Üye
Evet hile menüsünden mini oyunları kapatıp devam etmobilde parti planlamasında ve yeni sınavlarda oyun buglanıyor ve ekrana basılmıyor, mini oyunları geç yapmak bi fayda sağlar mı bilmiyorum
Evet hile menüsünden mini oyunları kapatıp devam etmobilde parti planlamasında ve yeni sınavlarda oyun buglanıyor ve ekrana basılmıyor, mini oyunları geç yapmak bi fayda sağlar mı bilmiyorum
Hayır,kayıt dosyan olmadan başlayamazsın son sezonaöncekileri indirmeden kayıt falan olmadan direk son sezona başlama şansımız yok mu ? nasıl yapababilirim ?
Defender ve antivirüs korumasını kapatıp yeniden indirmeyi deneMerhaba,oyunu indirmeye çalışıyorum pc ye ,virüs tehdidi algılayıp indirmiyor.Yardımcı olur musunuz
Discord sunucumuza gelerek sorununuza hızlıca çözüm sağlayabilirsiniz.merhaba sezon 2 bitti ama bi türlü sezon 3 aktaramıyorum bo konuda yardım ede bilirmisiniz rica etsem
Evet10. Bölüm şu an için son mu? Riona kaçırıldı ve oyun orada sonlandı da.
Discord sunucumuza gelip yardım kanalına yazarsanız videolu çözümü iletebilirizAndroid kullanıyorum sezon 2 deki kayıtlarımı sezon 3 e nasıl aktara bilirim?
Oyunun uygulamasını ve dosyasını ZIP'ten çıkartıp aynı klasörün içine koy, uygulamayı yönetici olarak çalıştır. Hala aynı hatayı veriyorsa muhtemelen Cloud üzerinden indirirken dosyanın adı değişmiştir, '.aoc' uzantılı dosyanın adı hatada yazan dosya adıyla bire bir aynı olmalı.ya yalvarırım bu ne hatası ilk iki sezonu bitirip silmiştim save dosyalarım da var 3.sezonu ındırdım oyuna gırmeye calıstıgım da bu hatayı verıyor ılk ıkı sezonu tekrar mı ındırmem lazım aktıflesmesı ıcın lutfen yardım edın
Neden sadece patreon bakıyorsun. Geliştirici aynı zamanda steam üzerinden de yayınlıyor oyunu. Çok fazla bekletmesi iyi bir şey değil. Sonuçta yıllar boyunca beklenen bir oyun çıkmıyor. Devam ediyor part, part. Ekibi genişletip tamamen bitirse yeni bir projeye geçse daha sağlıklı ve mantıklı olur.3. sezonda komple eğer bitirmezse diğer sezonları geliştirmeye kendi ömrü bile yetmez geliştiricinin muhtemelen bu ağırlıkla. Artık amacının bence seriyi sündürebildiği kadar sündürüp ilk iki sezonunun popülerliğinden ne kadar para kazanabilirim ona bakmak gibi geliyor bana. Eğer geliştirme sürecini uzatmazsa zaten patreon'da nasıl o kadar destekçiyi oyalamaya devam edebilsin. Oyunda devam ettirebilecek bir hikaye kalmadı ama işte sırf para için uzatıyor ve istese eminim çok daha hızlı bölümleri de yayınlayabilir.