Bendede aynı sorun var ne yaptimsa olmuyorSeason 3'ü indirdim, transfer dosyasını ve kayıt dosyalarını attım fakat yinede başlatamadım. Yükle dediğimde veya import dediğimde hiçbir şey gözükmüyor.
hallettim gözümden kaçmışchoosen road'ın sage olduğu transfer dosyası var mı dc'de bulamadım
Discordda sadece Android için çözüm var. Maalesef windows için bulamadım.Ziko011 macahel34 Discord sunucumuza gelerek yardım kanalından çözüm videosuna ulaşabilirsiniz
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Hayır windows için de vardıDiscordda sadece Android için çözüm var. Maalesef windows için bulamadım.
Sitede bulunan link patladı. Yeni kayıt dosyalarına discord sunucumuza gelip ulaşabilirsinizBu 3. Sezon kayıt dosyasi linki açılmıyor yeni link varmı
Oyun güncel zaten, yapımcı yeni bölümünü yayınlandığında gelirYeni bölümler gelsin artik admin agalar
Kayıt dosyasını indirdim oyunun save dosyasına attım fakat oyunda gözükmüyor oyunu silip tekrarmı yüklemeliyim benden mi kaynaklıSitede bulunan link patladı. Yeni kayıt dosyalarına discord sunucumuza gelip ulaşabilirsiniz
Yeni sürümde böyle sorunlar oluyor maalesef, kayıt dosyası ile alakalı. Çözümü için discord sunucumuza gelip yardım kanalına yazarsanız yardımcı olabilirizKayıt dosyasını indirdim oyunun save dosyasına attım fakat oyunda gözükmüyor oyunu silip tekrarmı yüklemeliyim benden mi kaynaklı