Hasaki
Kayıtlı Üye
Ss atar mısınThe application was unable to load a required component hatası veriyor nasıl düzeltebilirim
Ss atar mısınThe application was unable to load a required component hatası veriyor nasıl düzeltebilirim
Discord sunucusundan indirkayıt dosyasını bi türlü indirtemiyorum 14654545156 kere başka sayafaya atıyor
Herhangi bir save indirmem gerekiyor mu 3. Sezon için veya ilk 2 sezonu tekrar oynayıp o save den devam etmek istersem hangi dosyayı tutup nereye atmam lazımİlk iki sezonu oynadıysan 3.sezon yazan linklerden indir. Bağlantı bölüm nerde diyor bilmiyorum da ara bölüm var. 3.sezon çıkmadan önce yayınlandı. O da 3.sezon linkinde yer alıyor
8.bölümün sonunda (2.sezon son bölüm) save ekranı çıkıyor karşına. Orada save alınca aktarma dosyan da oluşuyor. Eğer şimdi sende bu dosyalar yoksa, Discord sunucumuza gelip oradan alabilirsinHerhangi bir save indirmem gerekiyor mu 3. Sezon için veya ilk 2 sezonu tekrar oynayıp o save den devam etmek istersem hangi dosyayı tutup nereye atmam lazım
Kral bende çok yardım aradım ama malesef sorunu çıkaran sorunun çözümünü bilmiyor şaka gibi... Çeviri script işleriyle uğraştığım için yabancı olmadığımdan deneme yanılma yoluyla buldum bende, sorununa yardımcı olabildiğime sevindim.Bu sorunu çözmek için saatlerdir uğraşıyordum. 450.sayfadan beri okuyorum. Sorunu yetkili değil üye çözmüş. Kardeşim teşekkür ederiz.
Sol alt kısıma basarsan karşına çıkacaktır. Sürekli ekranda kalmıyorArkadaşlar ben mobilde menüye ulaşamıyorum. öyle bi seçenek çıkmıyor karşıma. o yüzden oyunu da kaydedemiyorum yardımcı olabilen var mı acaba nasıl menüyü ortaya çıkartabilirim
O oluşan dosya androidde adultoyunceviri klasörü oluyor onun içinde oyunların kalsörlerı save o dosyanın içinde mi oluyor sonra ilk 2 sezonluk oyunu silip burdan sizin bölüm 3 linkinden indirince o save dosyamız nereden alıp oraya atacağım o linkte hem 1. Hem 3. Bölüm var dimi8.bölümün sonunda (2.sezon son bölüm) save ekranı çıkıyor karşına. Orada save alınca aktarma dosyan da oluşuyor. Eğer şimdi sende bu dosyalar yoksa, Discord sunucumuza gelip oradan alabilirsin
Discord sunucumuza gelip yardım kanalına yazarsanız daha iyi olur. Bu sorunla ilgili videolu çözüm de mevcut. Böylelikle daha kolay aktarım yapabilirsinizO oluşan dosya androidde adultoyunceviri klasörü oluyor onun içinde oyunların kalsörlerı save o dosyanın içinde mi oluyor sonra ilk 2 sezonluk oyunu silip burdan sizin bölüm 3 linkinden indirince o save dosyamız nereden alıp oraya atacağım o linkte hem 1. Hem 3. Bölüm var dimi
Discord linki nerede varDiscord sunucumuza gelip yardım kanalına yazarsanız daha iyi olur. Bu sorunla ilgili videolu çözüm de mevcut. Böylelikle daha kolay aktarım yapabilirsiniz
Discord linki nerede var
ustam bende kayıt dosyası var, oyunu bitirdim ve kayıtı aldım hatta dosya yoneticisinde bile duruyor dosya görebiliyorum ama oyuna girince kayıt yok diye gözüküyor ne yapmaliyim? (Android cihaz)8.bölümün sonunda (2.sezon son bölüm) save ekranı çıkıyor karşına. Orada save alınca aktarma dosyan da oluşuyor. Eğer şimdi sende bu dosyalar yoksa, Discord sunucumuza gelip oradan alabilirsin
RenPY/Persisent içerisinde transfer dosyası olmuş olmalı onu Android>data>beingadik.adultoyunceviri.com>saves içerisine atacaksın, izin istiyorsa ex dosya yöneticisi ile yapustam bende kayıt dosyası var, oyunu bitirdim ve kayıtı aldım hatta dosya yoneticisinde bile duruyor dosya görebiliyorum ama oyuna girince kayıt yok diye gözüküyor ne yapmaliyim? (Android cihaz)
200k dan fazla üyesi var sitenin. Sence böyle bir virüs yükletme amacımız olsa bunu senden başka fark eden olmaz mıydı?avast malware.32 gen virüs algıladı yetkili biri açıklasın system.exe'ye mi bağlı yoksa harbiden millete zararlı yazılım mı yolluyonuz crack adlı altında uyanıklar
benden başka yazan da var üstelik soru sordum admincim relax biraz mevzu badik gerisi teferruat200k dan fazla üyesi var sitenin. Sence böyle bir virüs yükletme amacımız olsa bunu senden başka fark eden olmaz mıydı?
Senden başka da yazanlar var evet. Çünkü yukarıda da dediğim gibi senlik bir durum değil bu. Sıkıştırmada kullanılan program lisanssız olduğundan dolayı, virüs koruma sistemleriniz dosyayı virüslü olarak algılıyor. Olay bu yani tamamenbenden başka yazan da var üstelik soru sordum admincim relax biraz mevzu badik gerisi teferruat