seinal
Kayıtlı Üye
Ara bölüm 3. sezonun içindeara sezonu nasıl indirebilirim
Ara bölüm 3. sezonun içindeara sezonu nasıl indirebilirim
Biz net bir şey söyleyemeyiz, tamamen yapımcısına bağlı bir durum. Yine de uzun bir süre gelmez, önce iki bölüm daha çıkartıp üçüncü sezonu tamamlayacak.Sezon 4 ne zaman gelir babalar
Transfer dosyasını Android>data>beingadik.adultoyunceviri.com>saves içerisine atdahili depolama>renpy>persistent klasöründe transfer dosyası olmasına rağmen import edemiyorum
android 10 üstü ama deneyeyimTransfer dosyasını Android>data>beingadik.adultoyunceviri.com>saves içerisine at
Öncelikle 3.sezonu oynamak için ilk 2 sezonu oynaman gerekiyor. Yapımcı 3.sezon için kayıt dosyası ile çalıştırdığı için. İster kendi kayıt dosyan ile istersen dcden alabilirsin. İlk 6 bölüm ve son 2 bölüm depolama alanı daha düşük kişiler için, normalde ana oyun yani ilk 8 bölümü oynaman gerekiyor. Sezonlar 4'er bölümden oluştuğunuda belirteyim.ilk 6 bölüm ve son 2 bölümü içeren özel sürümün sezon 3 bölüm 2 den ne farkı var
Bu sorunu çözmek için saatlerdir uğraşıyordum. 450.sayfadan beri okuyorum. Sorunu yetkili değil üye çözmüş. Kardeşim teşekkür ederiz.C deki AOC klasöründen ''BeingADIKSeason2Transfer1366998845'' kayıt dosyasını kopyala Windows+R yap
appdata yaz enter la Roaming\Renpy\persistent klasörüne at. Save import sorunu olanlar bunu yapsın.
e klasöründe benim yeni sezon bana da anlatsana knk şu save import sorununuBu sorunu çözmek için saatlerdir uğraşıyordum. 450.sayfadan beri okuyorum. Sorunu yetkili değil üye çözmüş. Kardeşim teşekkür ederiz.
KAYIT SORUNU İÇİNe klasöründe benim yeni sezon bana da anlatsana knk şu save import sorununu
knk sağol bu arada değiştirince düzledi harbiden modun görevini kullanıcı yapıyorKAYIT SORUNU İÇİN
C: deki AOC klasöründen ''BeingADIKSeason2Transfer1366998845'' kayıt dosyasını kopyala Windows+R yap
appdata yaz enter la Roaming\Renpy\persistent klasörüne at. Save import sorunu olanlar bunu yapsın.
PC YENİ BİR YOL BAŞLATANLAR İÇİN DE: Kayıt dosyasının sonundaki bir numarayı değiştirip aynı konuma atsın. Ve o kaydı görmek için İMPORT ekranında sağ üstte Steam Gog kayıtları vs bir seçenek var ona tıklasın yeni kayıt gözükür.
Güncellemeleri birleştirmenin mümkün olduğunu sanmıyorum, yapımcı bu şekilde yapıyoryok abi sorun devam ediyor save almıyor bir daha ki sefer şu güncellemeler birleşsin rezil olmuş şuan ki durumda
Sürekli buraya bakamıyor olabiliriz maalesef. Bu yüzden üyeleri discord sunucumuza davet ediyoruz sürekli. Daha hızlı ve kesin çözümler için. Zaten bu çözümü discord sunucumuzun yardım kanalına sabitlemiştimknk sağol bu arada değiştirince düzledi harbiden modun görevini kullanıcı yapıyor
yeni sezona tamam oturmaması ile ilgili sage diğerleri billikte de rota var ama 3.sezon 2.bölümde içermiyor mod ile halledilmesi lazım büyük ihtimalJill rotasını 3.sezonda devam ederken Sage ve İsabella rotasınıda içerisinde gösteriyor. Yaşadığım sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
İlk iki sezonu oynadıysan 3.sezon yazan linklerden indir. Bağlantı bölüm nerde diyor bilmiyorum da ara bölüm var. 3.sezon çıkmadan önce yayınlandı. O da 3.sezon linkinde yer alıyorDirek sezon 3 linkinden indirip oynayabilir miyiz ve o bağlantı bölüm 2 derken 1-2. Bölümlerı kast ediyor dimi