Son bölüm hariç oyunun tüm bölümlerini bilgisayardan oynamış birisi olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu aktarma sorununu sadece yeni bölümde yaşıyorum, bence 3. sezon 1. bölümün linkini ayrıca yüklemelisiniz. En azından aktarma işinden kurtulmuş oluruz, oyunu hatalara rağmen insanlar oynayabilmiş olurlar. Rooster'da ve mini oyunlarda oyunun çökmesine neden olan birçok hata var. Ben sırf bu yüzden mini oyunları kapatmak zorunda kaldım. Yani keşke tek hata dediğiniz gibi biyografi olsaydı.
Arkadaşımla da konuştum, o da telefonda aktarma sorunu yaşıyor. Bu son bölümün aktarması hem telefondan hem bilgisayardan yapılamıyor anladığımız kadarıyla yada çok zor yapılıyor.
"BeingADIKSeason2Transfer1366998845" save'ini Renpy ve C:// AOÇ olmak üzere ve save dosyalarının içi olmak üzere kopyalayabileceğimiz her yere kopyaladık. Ama bu save dosyalarını eskiden indirdiğim 3. sezon Ep1 görürken, Ep2 aktarma dosyasını görmüyor.
Sorunun benim save dosyam olduğunu düşünerek zippyshare'dan upload ettiğiniz save dosyalarını da indirmeye çalıştım. Ama olmayan bir dosya için 5-6 tane virüslü saldırıya uğramış oldum. Sağlıklı bir link paylaşıp bence ufak bir destek videosu'yla da bizi aydınlatabilirseniz bide öyle deneyelim, çünkü bu sorunu neredeyse herkes de yaşamış anladığım kadarıyla.