3.sezon 1.bölümü oynadığına göre kayıt dosyan var. Evet satın alıp direkt oynayabilirsin.Sezon 3 bölüm 1 i oynamıştım şuan bölüm 2 yi satın alıp indirip direkt oynayabilir miyim yoksa herhangi bir işlem yapmalı mıyım ?
İçeriyorPC için eklenen linkler hileli versiyonu da içeriyor mu? eğer içermiyorsa hileli versiyonu yayınlanacak mı?
pcAndroid mi PC mi?
Aramaya çalıştır yaz. Çıkan yere %appdata% yaz. Açılan sekmede prestitent adında bir klasör var. Kayıtı oraya yapıştır.
Kaydımın olduğu dosyayı nasıl bulacağım... Birde mini oyunlar son sürüm de bozuk geliyor o da düzelir mi bunla yoksa başka bir şey mi yapmalıyım.Aramaya çalıştır yaz. Çıkan yere %appdata% yaz. Açılan sekmede prestitent adında bir klasör var. Kayıtı oraya yapıştır.
Yerel C de Renpy isminde bi klasör var onun içinde oluyo klasörKaydımın olduğu dosyayı nasıl bulacağım... Birde mini oyunlar son sürüm de bozuk geliyor o da düzelir mi bunla yoksa başka bir şey mi yapmalıyım.
betadan çıkması biraz uzun sürecek gibi, ben malum siteden buldum. ingilizcesi olanlar oraya bakabilir. şunu söylemeliyim, beklediğimize değecek bir içerik yoktu maaleseef. üzdü bir miktar. dün ilk 6 sezonu tekrar oynayayım dedim. gerçekten baya efsane yapmış adam zamanında. gün geçtikçe çıta düşmüş sanki. özellikle bölüm 8'den sonrası bir miktar tırt
Yanlış bilmiyorsam sagein senle gelmesi için sage ile ilişkin olmaması lazım. Bu olunca, sage derekin arkadaşı olarak geliyor.Sage yolundayım mayanın evine girerken sage in de gelmesi gerekmiyo mu bende gelmiyo gelmesi için napmam gerekiyo
Öyle mi bunu bilmiyordum ama ben internetten baktığımda sage yolunu izleyen birinde sage in geldiğini gördüm ondan sordum hatta diğer ana kızların yolunu oynadığında da geliyordu. Bende acaba önceki seçimlere mi bağlı yoksa benden kaynaklı bir sıkıntı mı var merak ettim. Cevabın için teşekkürler bu arada.Yanlış bilmiyorsam sagein senle gelmesi için sage ile ilişkin olmaması lazım. Bu olunca, sage derekin arkadaşı olarak geliyor.
Sage rotasınıda oynamıştım ve vardı diye hatırlıyorum. hatta sage rotasındaki saveyi açtım çok fazla geri gidemediğim için en fazla arabada olduğunu gördüm bu arada neden olduğunu bilmiyorumÖyle mi bunu bilmiyordum ama ben internetten baktığımda sage yolunu izleyen birinde sage in geldiğini gördüm ondan sordum hatta diğer ana kızların yolunu oynadığında da geliyordu. Bende acaba önceki seçimlere mi bağlı yoksa benden kaynaklı bir sıkıntı mı var merak ettim. Cevabın için teşekkürler bu arada.