Yaptım ama yine olmadı ımportta kayıt dosyalarım gozukmuyorYerel C de Renpy isminde bi klasör var onun içinde oluyo klasör
Kayıtların çoğu bozuldu tek sizlik bir durum değil. Mini oyunlar hile menüsünden kapatılıp geçilebiliyor. Yine birçok kullanıcı bu sayede geçti o kısımlarıevet o kadar sıkıntılı ki oyun oynanmıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 15706
3.Sezon 1.Bölüm yayınlandığı zaman Müthiş bir iş çıkmıştı 0 hata ve sıkıntı ile oyunu oynamıştım ama şimdi MiniGame aktif olan kayıtlarımı oynayamıyorum. Hatanın çözümünü bilen var mı acaba ve hile menüsünden mini gamlerde kapanmıyor onu söyleyeyim. Eğer hatanın çözümünü bilen yoksa 3 farklı rotayı 1. Sezondan mini gameler kapalı en baştan oynamam gerekicek Lütfen biri bildiğini söylesin.
evet yorumları okudum bende bunu denedim ama hile kısmından oyunları kapatınca çok daha sıkıntılı bir hata veriyor renpy dosyları ile alakalı yoksay deyince oyun crash veriyor geri al diyince de yine aynı mini game atıyor o yüzden bir türlü ilerleme elde edemiyorum. Eğer bilgisaayardan adult oyun çeviri ve beingADik ile ilgili her şeyi silip kayıt dosyaları ve appdatadaki renpy klasörüde dahil ondan sonra tüm oyunu baştan indirip oynasam 1.v2. sezonda dahil hatalar düzelir mi yoksa ne olursa olsun mini gamleri göremicem ve cadılar bayramı fotoğraflarını açamicam miKayıtların çoğu bozuldu tek sizlik bir durum değil. Mini oyunlar hile menüsünden kapatılıp geçilebiliyor. Yine birçok kullanıcı bu sayede geçti o kısımları
Mini gameler ve diğer birkaç hata için yeniden bir düzenleme gelecek sadece şu an oyunu kıran büyüklükte bir hata olmadığı için sonraya bırakıldı. Eğer sıklıkla hatalar ile karşılaşıyorsanız discord sunucumuza gelmenizi öneririm. Daha hızlı ve iyi bir yardım sağlarızevet yorumları okudum bende bunu denedim ama hile kısmından oyunları kapatınca çok daha sıkıntılı bir hata veriyor renpy dosyları ile alakalı yoksay deyince oyun crash veriyor geri al diyince de yine aynı mini game atıyor o yüzden bir türlü ilerleme elde edemiyorum. Eğer bilgisaayardan adult oyun çeviri ve beingADik ile ilgili her şeyi silip kayıt dosyaları ve appdatadaki renpy klasörüde dahil ondan sonra tüm oyunu baştan indirip oynasam 1.v2. sezonda dahil hatalar düzelir mi yoksa ne olursa olsun mini gamleri göremicem ve cadılar bayramı fotoğraflarını açamicam mi
1. Ve 2. sezonda da jacob çizimlerinin hiçbirini açamıyorum ve bazı sahnelerde yine rnpy klasöründeki bir kaç kod satırı için hata alıyorum eğer bunları çözebilceksek hemen Dc geleyimMini gameler ve diğer birkaç hata için yeniden bir düzenleme gelecek sadece şu an oyunu kıran büyüklükte bir hata olmadığı için sonraya bırakıldı. Eğer sıklıkla hatalar ile karşılaşıyorsanız discord sunucumuza gelmenizi öneririm. Daha hızlı ve iyi bir yardım sağlarız
Yaşadığın sıkıntıların çoğu save dosyaları yüzünden uyumsuzluk gösteriyor çünkü.1. Ve 2. sezonda da jacob çizimlerinin hiçbirini açamıyorum ve bazı sahnelerde yine rnpy klasöründeki bir kaç kod satırı için hata alıyorum eğer bunları çözebilceksek hemen Dc geleyim
tüm save dosyaları da dahil adult oyun çeviri ve being a dik ile ilgili herşeyi temizledim bilgisayardan 40 dakikaya ilk 2 sezon inicek o zaman sadece temiz save değil tertemiz yeni dosyalar ve oyunla en baştan başlayacağım.Yaşadığın sıkıntıların çoğu save dosyaları yüzünden uyumsuzluk gösteriyor çünkü.
Ayarlardan mini oyunları kapatınca bir kaç hata dışında sorunsuz oynarsın . Eğer baştan oynarım diyorsan tertemiz save ile oynarsın ya da discordda her rotaya ait saveler var oradan indirip kaldığın yerden devam edersin
Normal kanka kendi açımdan söyleyim ilk 2 sezonu bölüm bölüm çıkmasını beklemeden direk 8 bölüm ard arda oynadım. Orda ilerdee ne olacağını merak ediyordum ve 8 bölüm olduğu için hikaye hiç durmadan akıyodu. Şimdi senede 1 bölüm çıkmasını bekliyosun ve 3 saat kadar bir ilerleme oluyor hikayede ve sonrası için 1 sene daha beklemen gerekiyor yani hikaye hiç ilerlemiyor. Bunun için en azından 3. sezon bitip hikaye bir yere varana kadar beklersen hem sıkılmaz hemde bekletip biraz uzak kalıp geri dönünce daha çok zevk alırsınArkadaşlar, tövbe hâşâ ama galiba ben bu oyundan sıkılmaya başladım
Kanka bir diğer önemli sebepte yapımcının hikaye temalı değil daha çok mini oyun temasına geçmesinden kaynaklanıyor ve 2.sezonun sonundan itibaren konular tekrara sarıyor mesela senin dediğin gibi ilk 8 bölümü kesintisiz oynadım fakat 9 ve 10'u hiç anlamadım bile biraz beklemek lazım haklısınNormal kanka kendi açımdan söyleyim ilk 2 sezonu bölüm bölüm çıkmasını beklemeden direk 8 bölüm ard arda oynadım. Orda ilerdee ne olacağını merak ediyordum ve 8 bölüm olduğu için hikaye hiç durmadan akıyodu. Şimdi senede 1 bölüm çıkmasını bekliyosun ve 3 saat kadar bir ilerleme oluyor hikayede ve sonrası için 1 sene daha beklemen gerekiyor yani hikaye hiç ilerlemiyor. Bunun için en azından 3. sezon bitip hikaye bir yere varana kadar beklersen hem sıkılmaz hemde bekletip biraz uzak kalıp geri dönünce daha çok zevk alırsın
Yeni bölüm geldiArkadaşlar bu son çıkan güncelleme bölümün yenilenmiş halimi yoksa yeni bir güncelleme mi?
kesinlikle eğer öyle düşünüyorsan 3. sezon tamamen bitene kadar bekle 2 bölüm kaldı zaten tahmini 1.5 seneye biter o zaman toplu oynayınca bir şeyler oturur tabi bu benim ümidim iyi sıvama ihtimalide var hala ama biraz bu oyundan uzaklaş bence bende bunu yaptım yeni efsane oyunlar çıkmış onlara baktım eğer sende being a dik kalitesinde bişi istiyosan eternum var sitede onu indirip bir dene konusu çok güzel ve baya komik güzel bir oyun bakabilirsinKanka bir diğer önemli sebepte yapımcının hikaye temalı değil daha çok mini oyun temasına geçmesinden kaynaklanıyor ve 2.sezonun sonundan itibaren konular tekrara sarıyor mesela senin dediğin gibi ilk 8 bölümü kesintisiz oynadım fakat 9 ve 10'u hiç anlamadım bile biraz beklemek lazım haklısın