Merhaba, Uzun bir aradan sonra tekrar bu oyunun güncellemesini oynamak eğlenceliydi. Ancak belirtmek isterim ki oyunda ilgimi çeken pek bir gelişme hiç yaşanmadı diyebilirim. Genel olarak malesef oyunda hikaye hiç ilerlemiyor, MC annesinin o günlük anıları büyük bir olaya bağlanmazsa eğer inanılmaz derece de gereksiz olacaktır. ''Jill'' konusunda ise bir adım ileri iki adım geri geliyormuş gibi hissediyorum. Render kalitesi malesef çok kötüydü bazı yerlerde, özellikle ''Isabella'' ve sarışın ''Nora'' her bölüm de giderek daha da karalaşmaya başladılar, bu gidişle siyahi kadın evrimine ulaşabilirler.
Malesef ki cinsellik sahneleri fena derece de midemi bulandırdı. Oyunda yedi farklı yolla ilerlediğim için ne kadar işkence yaşadım anlayabilirsiniz sanırım. Özellikle ''DrPinkCake'' bu kadar saçma mini oyunlara yüklenmesi aşırı saçma olmuş, mesela bildiğimiz ''Amiral Battı'' oyununu matematik testi diye yutturmaya çalışmış. Ayrıca mini oyuna o kadar çok varyasyon eklemiş ki çoklu yolları izleyen oyuncular için resmen işkence halini almış diyebilirim. Uyuz herif bu kadar çok saçmalıkla uğraşacağına hikayeyi ilerlettir bari...
Bölümün parlayan yıldızları; Jill, Cathy, Nicole, Quin, ve Sage, özellikle ''Sage'' buluşmak için hazırlandığında resmen gözlerim parladı, olgun kadınlar gibi saçlarını toplaması ve giyinmesi,..''Evlen Oğlum bu Kızla''... demem bir oldu.
Bir konuda ''Heather'' için yazmak istiyorum ben bu sarışın hatunla beraber olacağımız bir yol olsun istiyordum. Ancak nedense ''DrPinkCake'' bu güzel kızı ya harcama derdinde ya da başka bir planı var. Kardeşlikte iç savaş çıkması yakındır. Emeğinize sağlık.