Hasaki
Kayıtlı Üye
Yeterli depolama alanının olup olmadığını kontrol edin ve tekrar deneyinSezon 1 2 APk dosyası paket geçersiz göründüğü için yüklenmedi yazıyor apk yi kurmuyor
Yeterli depolama alanının olup olmadığını kontrol edin ve tekrar deneyinSezon 1 2 APk dosyası paket geçersiz göründüğü için yüklenmedi yazıyor apk yi kurmuyor
Bir kaç yer de aralık ikinci hafta gördüm. Yani kek çoğunlukla bölümleri cuma günü çıkarıyor. Tahminim 8 aralık cuma günü çıkarır gibiResmi olarak Aralık da yayındaymış ama hangi günü bilmiyorum umarım sonlarına doğru değildir.
Yeterli alan olup olmadığını kontrol edin ve tekrar deneyinAPK olarak Sezon 1-2 indirdim paketin ayrıştırmasında sorun oluştu hatasını alıyorum. Çözüm nedir?
Normal şartlarda 0.9.1 sürümünü (3.sezon) ana oyunun üzerine kuramıyor olman gerek zaten. Birini silmen gerek diğerini yüklemeden. Üstüne kurmayı nasıl başardın bilmiyorum ama dediğim gibi ilk ana oyunu bitirdikten sonra onu silip 3.sezonu yüklemen lazımArkadaşlar mobilden oynuyorum. v.0.10 hata testlerinden kısa süre sonra çıkacak fakat Dr PinkCake (yapımcı) son durum güncellemesinde sezon 1 ve 2 (tam oyun) üzerine kurulan bu bölümlerin oyunda hataya sebebiyet vereceğini söylüyor. Ancak benim buradan indirdiğim v0.9.1 bölümü direkt olarak sezon 1-2 Being A DIK (tam oyun) un üzerine güncelleme olarak kuruldu. Yani v0.9.1'i sezon 1-2 nin üzerine kurdu. Bu yüzden sezon 1-2 deki oyun içi ödüllere, 2d resimlere, sahnelere şu an hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Artı 0.9.1 üzerinden oyuna girdiğim zaman 2d resimler kısmında sezon 1-2'de 3 adet satın aldığım resim gözüküyor ancak tıkladığım zaman hata veriyor. Eğer problem benim yaptığım bir şeyse veya çözümü varsa (örneğin 0.9.1'i ayrı bir oyun olarak kurmak gibi) lütfen beni bilgilendirin. Şimdiden kolay gelsin.
Ben ve arkadaşım da aynı bu arkadaşın dediği gibi yaptık oyunu direkt üstüne kurduk bazı yerlerde bende aynı hatayı alıyorum yok say diyince düzeliyor ve devam ediyorum. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama sorunsuz oynamak isterim tabii ki. Şuan yeni bölümü bekliyorum. 3. sezon yayımlanan son bölümü bitirdim. Şuan bende yüklü olan oyunu silip (1-2 sezon üstüne kurulu olan 3. sezon) tekrardan 3. sezon yüklersem save dosyası bozulur mu? Yeni bölüm geldiğinde kaldığım yerden devam edebilir miyim yani?Normal şartlarda 0.9.1 sürümünü (3.sezon) ana oyunun üzerine kuramıyor olman gerek zaten. Birini silmen gerek diğerini yüklemeden. Üstüne kurmayı nasıl başardın bilmiyorum ama dediğim gibi ilk ana oyunu bitirdikten sonra onu silip 3.sezonu yüklemen lazım
3.sezonu normal koşullarda ana oyunun üzerine kuramıyor olmanız gerekirdi zaten. Neyse yine de sağlıklı bir oynayış için ilk 2 sezonu bitirdikten sonra silin ve 3.sezondan devam edin. Kayıt dosyanız otomatik aktarılırBen ve arkadaşım da aynı bu arkadaşın dediği gibi yaptık oyunu direkt üstüne kurduk bazı yerlerde bende aynı hatayı alıyorum yok say diyince düzeliyor ve devam ediyorum. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama sorunsuz oynamak isterim tabii ki. Şuan yeni bölümü bekliyorum. 3. sezon yayımlanan son bölümü bitirdim. Şuan bende yüklü olan oyunu silip (1-2 sezon üstüne kurulu olan 3. sezon) tekrardan 3. sezon yüklersem save dosyası bozulur mu? Yeni bölüm geldiğinde kaldığım yerden devam edebilir miyim yani?
Ben bu görsellerdeki hatayı PC üzerinden oynarken alıyorum dostlar, çözümü nedir acaba ?Arkadaşlar mobilden oynuyorum. v.0.10 hata testlerinden kısa süre sonra çıkacak fakat Dr PinkCake (yapımcı) son durum güncellemesinde sezon 1 ve 2 (tam oyun) üzerine kurulan bu bölümlerin oyunda hataya sebebiyet vereceğini söylüyor. Ancak benim buradan indirdiğim v0.9.1 bölümü direkt olarak sezon 1-2 Being A DIK (tam oyun) un üzerine güncelleme olarak kuruldu. Yani v0.9.1'i sezon 1-2 nin üzerine kurdu. Bu yüzden sezon 1-2 deki oyun içi ödüllere, 2d resimlere, sahnelere şu an hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Artı 0.9.1 üzerinden oyuna girdiğim zaman 2d resimler kısmında sezon 1-2'de 3 adet satın aldığım resim gözüküyor ancak tıkladığım zaman hata veriyor. Eğer problem benim yaptığım bir şeyse veya çözümü varsa (örneğin 0.9.1'i ayrı bir oyun olarak kurmak gibi) lütfen beni bilgilendirin. Şimdiden kolay gelsin.
3.sezon interlude nerden indirebilirim
Bende bu sektördeyim. Render alması ayrı bir şey. Animasyon hazırlaması ayrı bir dert. Hepisini geçtim, kodlaması var bunun. Normal yanii.Bu adam gerçek manada GOAT ama bu kadar uzun süre beklemek çok yoruyor.
25 dolar ne agaBekleyenlerin gözü aydın... 8 Aralıkta çıkarıyormuş kek