seinal
Kayıtlı Üye
EvetAra Sürüm 3.sezonun içinde mi ?
EvetAra Sürüm 3.sezonun içinde mi ?
EvetAra Sürüm (zoe'nin bölümü) bitince direk yeni cadılar bayramı bölümüne geçiyor değil mi yanlış anlamadım orayı ??¿
Yapımcı net bir tarih açıklamadı, sanırım bu ay açıklayacakmış, tahmini Aralık sonuna doğru çıkarYeni bölümü ne zaman yayınlanacak
41 sezon kaç bölüm
Sitede ve discordda mevcut ordan indirebilirsinben oyunu baya bi once oynadım yarım bıraktım save dosyam yok nası save dosyası bulabilirim
Virüs koruma uygulamalarını kapatıp indirmeyi deneyinizHocam oyunu 'ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER)' den cloud linkinden indirdim ama oyunu kuracagım vakit windows anti virüsü trojan algıladı.
Not: Güvenli bi şekilde nasıl indirebilirim ?
Aynısı bende de oldu. Önceden bu uyarıyı vermiyordu şimdi vermeye başladı. Dosya içinde trojen var. Trojen olan bir şeyi koruma kapatıp rardan çıkarmayın bilgisayarınızda yavaşlama meydana gelir. indirme yerindeki oyunu güncellemeleri lazımHocam oyunu 'ANA OYUN (SEZON 1 VE 2 TÜM BÖLÜMLER)' den cloud linkinden indirdim ama oyunu kuracagım vakit windows anti virüsü trojan algıladı.
Not: Güvenli bi şekilde nasıl indirebilirim ?
Linkleri yenilememize gerek yok. Virüs koruma uygulamalarını kapatıp indirmeyi denerseniz sorun çıkmazAynısı bende de oldu. Önceden bu uyarıyı vermiyordu şimdi vermeye başladı. Dosya içinde trojen var. Trojen olan bir şeyi koruma kapatıp rardan çıkarmayın bilgisayarınızda yavaşlama meydana gelir. indirme yerindeki oyunu güncellemeleri lazım
Bu adam 2024 Ocak ayı demişti. Ben aylarca önce yazdım kimse inanmamıştı. Ocak ayına sarkacaktır. Sarkmasa bile 20 aralıktan önce kesinlikle çıkmaz. Beta sürümü foruma gelirse o ayrı ben full için söylüyorum.Beklenen açıklama geldi haftaya cuma beta testleri başlıyor, beta testleri 10-15 gün sürüyor. 8 veya 15 aralık olması muhtemel gibi.
Min redmi note 8 , not 8 ile oynuyorum yırtınıyor cihazBadiki telden oynamam için min hangi android sistemi lazım.
Cidden ama yanlış hatırlamıyorsam ekim sonları çıkacak diye başladı oyun şuan uzayıp gidiyor. En erken Aralığın ortaları gibi duruyor şuan da Ocean anlaşılabilir fakat kek neden bu kadar oyalanıyor anlamadım.Bu adam 2024 Ocak ayı demişti. Ben aylarca önce yazdım kimse inanmamıştı. Ocak ayına sarkacaktır. Sarkmasa bile 20 aralıktan önce kesinlikle çıkmaz. Beta sürümü foruma gelirse o ayrı ben full için söylüyorum.