SagoK
Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
3 dolara çıktıktan en geç 1 hafta sonra forum da oynarsın kek ibnesine para kazandırmayın25 dolar ne aga
3 dolara çıktıktan en geç 1 hafta sonra forum da oynarsın kek ibnesine para kazandırmayın25 dolar ne aga
Yapımcı paylaştıktan sonra bir hafta içerisinde Türkçe olarak yayınlayacağız, erişim alıp Türkçe oynayabileceksiniz. Yapımcının Patreon fiyatları buradan Türkçe oynamak isteyenleri çok ilgilendirmiyor.25 dolar ne aga
Kaç dolar olacağını söyleyebilirmisiniz ? Umarım çok pahalı yapmazsınızYapımcı paylaştıktan sonra bir hafta içerisinde Türkçe olarak yayınlayacağız, erişim alıp Türkçe oynayabileceksiniz. Yapımcının Patreon fiyatları buradan Türkçe oynamak isteyenleri çok ilgilendirmiyor.
2-3 dolar olurKaç dolar olacağını söyleyebilirmisiniz ? Umarım çok pahalı yapmazsınız
Katılıyorum 50-60 tl falan olursa alabilirim bende (max 100) fazlasına pek girişmek istemem steam zaten darbe vurdu o sırada baya para harcadımKaç dolar olacağını söyleyebilirmisiniz ? Umarım çok pahalı yapmazsınız
Yapımcının adı pembe kek ordan geliyorAga bu kek mevzusu ne
Kaç dolar olacağını söyleyebilirmisiniz ? Umarım çok pahalı yapmazsınız
Söyleyemem, Discord sunucumuzdan yapılacak duyuruya kadar beklemeniz gerekiyor maalesef.Katılıyorum 50-60 tl falan olursa alabilirim bende (max 100) fazlasına pek girişmek istemem steam zaten darbe vurdu o sırada baya para harcadım
Türkçe oyunlar güncellendikleri zaman beta sürecine giriyorlar, bu süreç boyu oyunlara erişim için cüzi miktarda ücret talep ediliyor. Bu ücreti verebilir veya beta süreci bitene kadar bekleyebilirsin, tercih meselesi tamamen. Artı olarak şu an konusuna yorum yazdığın oyuna ücretsiz erişilebilmekte, yeni sürümü çıkıp Türkçe olarak betaya eklenene kadar da ücretsiz oynayabilirsin.oyunu parayla satıyorsunuz ve bilgisayar trojan uyarısı veriyor ne komik dimi (!)
Oyun rotalara ayrıldığı için ne kadar tahmini bir saat söylense de rotalar arasında illa farklılıklar olacaktır, fiyat için de Discord duyurusuna kadar net bir şey söylememiz doğru olmaz.Yeni bölüm oynanış süresi tahmini kaç saat ve Türkçe çeviri kaç TL olur?
sanırım yeni bölüm yani yeni versiyonu 1 yıldır bekliyorlar, ben geçen ay oynadım tamamını 1 aydır bekliyorum yani. Sanırım 1 yıl beklendiyse kayda değer bir oynanış süresi ile yayımlanır değil mi?Oyun rotalara ayrıldığı için ne kadar tahmini bir saat söylense de rotalar arasında illa farklılıklar olacaktır, fiyat için de Discord duyurusuna kadar net bir şey söylememiz doğru olmaz.
Evet 1 yıldır yapım aşamasında ve tahminimce haftaya çıkar veya diğer haftaya çıkar 1 hafta içinde de çevrilir. Ve yine tahminimce tüm rotalar içinde toplam +10 saat oynanış vardır diye tahmin ediyorum.sanırım yeni bölüm yani yeni versiyonu 1 yıldır bekliyorlar, ben geçen ay oynadım tamamını 1 aydır bekliyorum yani. Sanırım 1 yıl beklendiyse kayda değer bir oynanış süresi ile yayımlanır değil mi?
Çıkış tarihi belli olduEvet 1 yıldır yapım aşamasında ve tahminimce haftaya çıkar veya diğer haftaya çıkar 1 hafta içinde de çevrilir. Ve yine tahminimce tüm rotalar içinde toplam +10 saat oynanış vardır diye tahmin ediyorum.
Keke belli olmaz diye dedimÇıkış tarihi belli oldu
8 aralik miÇıkış tarihi belli oldu