Rita
Kayıtlı Üye
Evet8 aralik mi
Evet8 aralik mi
özellikle bol bol sage sahnesi olur umarım9.bölüm gibi kısa olmaz inş
Kv deki amin sahnesiözellikle bol bol sage sahnesi olur umarım
Ondan sonra bir ara bölüm geldi ve 3.sezonun ilk bölümü de paylaşıldı. Yakında 3.sezon 2.bölüm paylaşılacakarkadaşlar ben çok uzun bir süredir oynamamıştım en son eski sevgilimizi gördüğümüz yerde kalmıştım üstüne yeni sezon geldimi cevap verirseniz çok memnun olurum
İnternetin zayıftır ,telefonu yeniden başlatmayı deneŞifreyi girdikten sonra kendiliğinden kapanıyor yardım edermisniz mobilden oynuyor
İlk iki sezonun bölümlerini bütün halde oynayabilirsin ancak üçüncü sezonun ilk bölümü olan dokuzuncu bölümü ayrı olarak yükleyip oynaman gerekiyor, üç sezonu bütün halde oynayamazsın.Şimdi ben tüm sezonları aynı andıa yüklesem iki ayır oyunmu oluyor yoksa tüm sezonlar(3 de içinde) bir oyunmu oluyor?
Tşekkürlerİlk iki sezonun bölümlerini bütün halde oynayabilirsin ancak üçüncü sezonun ilk bölümü olan dokuzuncu bölümü ayrı olarak yükleyip oynaman gerekiyor, üç sezonu bütün halde oynayamazsın.
İlk iki sezonu oynuyorsan ve güncelleme var diye uyarı veriyorsa görmezden gel, oynayıp bitirdikten sonra silip üçüncü sezonu indirmen gerekiyor.Nasıl güncelleme yapacağım mobilden giriyorum
Muhtemelen birkaç gün içinde hazır olur ancak her ihtimale karşı bir hafta içinde çıkacakmış gibi düşün.çıktıktan kaç gün içinde çevrilip yayınlanır?
Oyunun akışını bozmadığı için bunlara karışılmadı pek. Görmezden gel diyip devam edinböyle bir hata oluşuyor bazı yerlerde ama hikayenin akışını bozmuyor bir sebebi var mı acaba?Ekli dosyayı görüntüle 15619