jill'ibon
Kayıtlı Üye
Sadece sezon 3 oynamadım direk ordan başlayabilir miyim yoksa 1-2 tekrar oyanamam mı lazım save dosyalarını telefondan silmeden
Elinde devam edebileceğin bir save dosyası varsa oynayabilirsin.
Sadece sezon 3 oynamadım direk ordan başlayabilir miyim yoksa 1-2 tekrar oyanamam mı lazım save dosyalarını telefondan silmeden
Bende aynı durumdayım chapter 10 u bekliyorum halaÇık artık çıkk !
Aslında başyapıt kabul ediyorum…Sanki bana başyapıt yapıyorda bu kadar geç çıkarıyor oyunu yapımcı
Boşa bekleme aga bi bakarsın şubata ertelenirBende aynı durumdayım chapter 10 u bekliyorum hala
gerçi bu orhan evladı kek yapar kendine bi ekip kursa aslında çok büyük kâr yapıcakta kurmuyor işte kekBoşa bekleme aga bi bakarsın şubata ertelenir
Adama discorddan niye geç kaldı bu bölüm dedik ibnenin oğlu ban attı. Ekip kursa hepsine stajyer ücreti verir yine de kazandığı parayı kimse ile bölüşmezgerçi bu orhan evladı kek yapar kendine bi ekip kursa aslında çok büyük kâr yapıcakta kurmuyor işte kek
Görev yöneticisine gir orda turbo ile başlayan birşey olmalı onu kapat dene.exeyi çalıştırdıktan sonra herhangi bir şey açılmıyor, yardımcı olabilecek var mı ?
Haklı, aralıktan önce bekleyen varsa boşuna beklemesin tahminim hala aynı 20 aralık civarı.Adama discorddan niye geç kaldı bu bölüm dedik ibnenin oğlu ban attı. Ekip kursa hepsine stajyer ücreti verir yine de kazandığı parayı kimse ile bölüşmez
Aralıktan önce de yeni bölüm gelmez
Sanırım telefondan oynuyorsun çift parmak ile ya yukarı ya da aşağı kaydırman gerekiyor hangisi olduğunu hatırlamıyorumHocam oyunu oynarken menü kayboluyor nasıl çözülür bu sorun
Öyle yapınca sahne geriye sarıyor sadeceSanırım telefondan oynuyorsun çift parmak ile ya yukarı ya da aşağı kaydırman gerekiyor hangisi olduğunu hatırlamıyorum
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.Öyle yapınca sahne geriye sarıyor sadece