Davet yollar mısınUmut7206 discord sunucumuza gelebilirsin kayıt dosyaları için. Buradaki ne yazık ki patlamış
Davet yollar mısın
Hangi birini cevaplayalım hocam? Nereden baksan 40-50 tane izlenecek yol var oyunda. Neyden sıkıldın acaba? Oyunun konusu eşsiz.arkadaşlar oyunu bitiren spoiler tagı içinde anlatabilir mi oyun hikayesi nereye gitti ben çok sıkıcı bulmuştum oynarken ama yinede merak ettim mc ile bir çok kız arasındaki savaş nereye gitti
Kasım sonundan önce gelme imkanı yok bence.yeni sürüm ne zaman çıkar tahmini ?
pinkcake bu gün test süreci kasım ortası biter kasım 15-20 gibi betaya sokarım diyor en iyi ihtimalle 2-8 aralık arası en geç 15 aralıkta çıkışını yapar. ama olay şu ekip betayı alıp çevirirse biz kasım ortası oynamış oluruz oyunu. bunu nereden tahmin ediyorsun diye sorarsan eposide 9 aralık 2 de betaya girmiş aralık 16 da çıkışını yapmıştı ama aoç ekibi eposide 9 u aralığın 6 sında çevirip siteye eklemişti. yine aynı durum ki pinkcake 22-28 gün sonra biter diyor test süreci 20 kasım da banko ep10 buraya düşmüş oluryeni sürüm ne zaman çıkar tahmini ?
Çok zor değil sadece odalar arasında geziyorsun ama takılanlar oluyor tabi.anladım. ben uzun zamandır badik oynamıyorum. sanırım oyuna sandbox eklenmiş. nereye gideceğimiz belli olup sadece tıklamamız mı gerekiyor yoksa hard açık dünya mı ?
Tam sürümü çıksada oynasak kesik kesik oynamak sarmıyorBugünkü güncelleme raporuna göre bir sorun çıkmazsa tahmini kasım ortası beta kısma geçebilir olduğunu belirtmiş, aralığa uzaması kesin oldu diyebiliriz.
Nerede tepki vermiyor? Şifreni girdikten sonraki ekran ise orası oyunun yüklenme ekranı birkaç dakika beklersen giriş yaparsın.Oyunu açamıyorum, tepki vermiyor.