N
Necromancerr
Kayıtlı Üye
Tahminimce cadılar bayramı zamanına tam sürümü yetiştirecektir 26 ekim odaYeni sezon gelsin artık be
Tahminimce cadılar bayramı zamanına tam sürümü yetiştirecektir 26 ekim odaYeni sezon gelsin artık be
Teşekkür ederim peki 3.sezonu indirdikten sonra hemen oynayabilir miyim kayıt dosyaları vb.vb. uğraşmıcam değil mi? kaldığım yerden baslarım?En baştan başlamak için Ana oyun 1 ve 2.sezon yazanı indir. Bunu oynadıktan sonra 3.sezon u indirip oyna
İlk 2 sezonu oynadıktan sonra en son bölümde bitiş ekranında bir save ekranı çıkıyor. Orada save almayı unutma yeter. Bu sayede kolayca 3.sezona başlarsın, kayıt dosyası/aktarma dosyası vs gerek kalmazarkadaslar ilgilenir misiniz kafam gitti şimdi 1 ve 2.sezonu bitirdim diyelim oyunu silip 3sezonu indirip direkt oynuyabilicek miyim yoksa kayıt dosyası vb işlerimi var eğer varsa nasıl yapıcam
Discord sunucusuna girip kayıt dosyası bulabilirsinBen 2 sezonu bitirip kaydetmiştim 3 sezon indirdim kayıtlı dosya yok ne yapacağım
Ya jill ya da tavuk yolu olması lazımBen anlamadım 15 saat olan ne?
Jill yolunu test ettiğinde 15 saat harcadığını belirtmişBen anlamadım 15 saat olan ne?
Hayır oyunun final vermesine 7 bölüm var daha.yeni sezonda final mi olacak
ÖhHayır oyunun final vermesine 7 bölüm var daha.
Sunucudan yazan sendin sanırım cevabı verdim oradanmega'dan indirmeye çalışınca inmiyor ip süresi mi ne diyo 5 6 saat bekletiyo cloud'dan indirdim exe'de trojan virüs var yandex indirmiyo kaydetmek lazım hesap oluşturuncada 10 gb yer veriyor 20 gb oyun zaten diğer 2 indirme linkide kırık yardım pls